Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πρότεινε Ζοαοζίνιο ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Πρότεινε Ζοαοζίνιο ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Κοιτάζουν και την περίπτωση του αριστερού μπακ της Τοντέλα οι Ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει το «σκανάρισμα» της αγοράς προκειμένου να ενισχυθεί στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον την προσπάθεια της Τοντέλα να μην υποβιβαστεί, καθώς κοιτάζουν και την περίπτωση του Ζοαοζίνιο.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Sportime», ο αριστερός μπακ της πορτογαλικής ομάδας φαίνεται πως αποτελεί πρόταση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει ξεκινήσει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση.

Οι «ερυθρόλευκοι», που παρακολουθούν και τον Κλαούντι Ράμος, τερματοφύλακα της Τοντέλα, περιμένουν τις εξελίξεις, για το αν θα καταφέρει να πετύχει τη σωτηρία της στο πρωτάθλημα ή να υποβιβαστεί.

Το δεύτερο, φυσικά, θα σήμαινε και μείωση των απαιτήσεών της, με το συμβόλαιο του Ζοαοζίνιο επίσης να λήγει το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Κοιτάζει στην τουρκική αγορά

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κοιτάξουν προς Ανατολάς, καθώς η αγορά της Τουρκίας έχει ενδιαφέρον το προσεχές καλοκαίρι.

Κι αυτό έχει να κάνει με τις οικονομικές εξελίξεις στη γειτονική χώρα.

Διότι με την πτώση που έχει υποστεί η λίρα, είναι λογικό να αλλάζουν τα δεδομένα αρκετών ομάδων και πολλοί ποδοσφαιριστές να αποφασίσουν να αποχωρήσουν από τους συλλόγους τους. Κι αυτό δίνει την ευκαιρία σε ομάδες που θα εκμεταλλευτούν την κατάσταση, να βρουν μεγάλες ευκαιρίες.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα είναι του Ματιέ Βαλμπουενά, του Ισλάμ Σλιμανί και του Σοφιάν Φεγκουλί.

Οι δύο πρώτοι αγωνίζονται στην Φενέρμπαχτσε, ο τρίτος στην Γαλατασαράι.

Ο Γάλλος μέσος και οι δύο Αλγερινοί, ο πρώτος επιθετικός και ο δεύτερος εξτρέμ είναι ονόματα για τα οποία τα δημοσιεύματα είναι πολλά. Βέβαια, το κασέ όλων είναι στα ύψη. Όμως, δεν είναι οι μόνοι.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές και περιπτώσεις που μπορούν να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, με δεδομένο ότι αρκετοί θα κοιτάξουν το καλοκαίρι να αποχωρήσουν από το τουρκικό πρωτάθλημα.

Κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, όσον αφορά στις κινήσεις που σχεδιάζουν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments