Ελλάδα

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Τι οδήγησε τον 27χρονο να σκοτώσει τον 4χρονο γιο του και να αυτοκτονήσει

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Τι οδήγησε τον 27χρονο να σκοτώσει τον 4χρονο γιο του και να αυτοκτονήσει
Ένα ακόμη έγκλημα, αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι, συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Έρευνα για να διευκρινιστεί πλήρως η αιτία που οδήγησε τον 27χρονο να σκοτώσει το 4χρονο αγοράκι του με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο, λίγο πριν από το μεσημέρι στην οδό Τυμφρηστού 12 στο Χαλάνδρι, διενεργείται απο την Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οδηγούν στην εκδοχή οικογενειακών προβλημάτων, αλλά οι λόγοι της τραγωδίας θα φωτιστούν μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης που διενεργείται απο την Ασφάλεια.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος εδώ και λίγο καιρό ήταν σε διάσταση με την 21χρονη Ρομά σύζυγό του και μητέρα του παιδιού, με την οποία συζούσαν για μεγάλο διάστημα και παντρεύτηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο. Για άγνωστους λόγους όμως το ζευγάρι χώρισε και το παιδί έμενε με το πατέρα του.

Φωτογραφία Eurokinissi – Kονταρίνης Γιώργος


Γύρω στις 11.00 γειτόνισσα τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ανέφερε ο 27χρονος σκότωσε το παιδί του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν πατέρα και παιδί νεκρούς και διπλά την καραμπίνα την οποία ο 27χρονος κατείχε χωρίς άδεια και ερευνάται πώς έφτασε στα χέρια του.

Θεία του 27χρονου αυτόχειρα αποκάλυψε ότι ο δράστης ήταν από μικρός βίαιος, σε σημείο να χτυπά τη μητέρα και την αδερφή του.

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Κλεμμένη η καραμπίνα

Η κυνηγετική καραμπίνα, με την οποία σκότωσε το παιδί του και στη συνέχεια την έστρεψε στον εαυτό του ο 27χρονος, ήταν κλεμμένη.

Είχε κλαπεί από σπίτι στην Παιανία, το 2018. Επιπλέον, ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας είχε κατηγορηθεί για ληστεία στον Γέρακα το 2017, αλλά είχε αθωωθεί.

Φωτογραφία Eurokinissi – Kονταρίνης Γιώργος


Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Σε σοκ η μητέρα

Περίπου στις 11 το πρωί, μια γειτόνισσα τηλεφώνησε στην αστυνομία, καθώς είχε ακούσει τους πυροβολισμούς. Ανέφερε ότι ο 27χρονος σκότωσε το παιδί του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι βρήκαν πατέρα και παιδί νεκρούς, ενώ δίπλα στα άψυχα κορμιά τους ήταν η καραμπίνα.

Η 21χρονη μητέρα, που σύμφωνα με πληροφορίες προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του αλλά μάταια, έφτασε έπειτα από λίγη ώρα στο σπίτι. Μόλις έμαθε τι συνέβη, υπέστη σοκ. Η κατάθεση της νεαρής γυναίκας αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες αυτής της οικογενειακής τραγωδίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments