Ελλάδα

Συνελήφθη ο Χρήστος Πατσατζόγλου

Συνελήφθη ο Χρήστος Πατσατζόγλου
Ο Χρήστος Πατσατζόγλου συνελήφθη, για εμπόριο "μαϊμού" προϊόντων.

Μπλεξίματα με την δικαιοσύνη φέρεται να έχει ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος συνελήφθη, για εμπόριο “μαϊμού” προϊόντων.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (03/04/19) στην Αγία Βαρβάρα.

Αστυνομικοί της ομάδας Δίας σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα του Χρήστου Πατσατζόγλου στη διασταύρωση Ηπείρου και Πύργου και ανακάλυψαν πως είχε στην κατοχή του “μαϊμού” προϊόντα (εσώρουχα).

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου


Ο “Πάτσα” εμφανίζεται να πωλούσε τα συγκεκριμένα προϊόντα σε καταστήματα συμφερόντων του στην Αγία Βαρβάρα Αττικής (διατηρεί 2 καταστήματα στην περιοχή με είδη ρουχισμού).

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος, ενώ την υπεράσπισή του ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο τού πρώην δημάρχου, βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρου Μίχου, με τον οποίο μάλιστα είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ποιος είναι ο Χρήστος Πατσατζόγλου

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την ομάδα της Αγίας Ελεούσας στη Δ΄ Εθνική την περίοδο 1995-96 σε νεαρή ηλικία και στη συνέχεια εντάχθηκε στην Ξάνθη, όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια (1996-97 έως 1999-2000).

Λόγω του πολυσύνθετου ταλέντου του, μπορούσε να αγωνιστεί ως δεξιός ή κεντρικός αμυντικός αλλά και ως μέσος. Την αγωνιστική περίοδο 2000-01 υπέγραψε συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και γρήγορα έγινε βασικός, αγωνιζόμενος συνήθως ως δεξιός αμυντικός.

Το 2003 ο Πατσατζόγλου τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα σε ένα ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Του πήρε περισσότερο από τρία χρόνια να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς το ένα χειρουργείο διαδεχόταν το άλλο, μιας και το πρόβλημα επανερχόταν κάθε φορά που επρόκειτο να ξαναρχίσει προπονήσεις. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να επιστρέψει στο τέλος της περιόδου 2004-05 στα γήπεδα της Α’ Εθνικής, έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια απουσίας.

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου


Ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ, του έδωσε και άλλες ευκαιρίες την περίοδο 2005-06, κυρίως στη θέση του αμυντικού μέσου.

Το 2009, έπειτα από εννέα χρόνια στον Ολυμπιακό, αναζήτησε νέα ποδοσφαιρική στέγη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ομόνοια Λευκωσίας. Έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 εντάχθηκε στο δυναμικό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τον Ιούλιο του 2013 υπέγραψε στον Ηρακλή Ψαχνών, όπου παρέμεινε δύο χρόνια, όταν το 2015 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ Χαλκίδας, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε έναν χρόνο. Τον Σεπτέμβριο του 2016 συμφώνησε αρχικά με τον Α.Ο. Χαλκίδας, ωστόσο τον Οκτώβριο αποχώρησε για να συνεχίσει στην Προοδευτική, με την οποία αγωνίστηκε το υπόλοιπο της περιόδου 2016-17 στην Γ’ Εθνική. Τον Σεπτέμβριο του 2017 υπέγραψε στον Φωστήρα.

Στην Εθνική Ελλάδος

Υπήρξε διεθνής με την εθνική Ελλάδας και συμμετείχε στα προκριματικά του Euro 2004, αλλά όχι και στην τελική φάση της διοργάνωσης, λόγω του μακροχρόνιου τραυματισμού του. Συμμετείχε ωστόσο στα τελικά του Euro 2008 και στο Μουντιάλ 2010. Συνολικά έχει 45 συμμετοχές και 1 τέρμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments