Ελλάδα

Τραγουδιστής… δραπέτης: Απίστευτες ιστορίες για τον 48χρονο που έκανε ζωή χαρισάμενη για 17 χρόνια

Τραγουδιστής… δραπέτης: Απίστευτες ιστορίες για τον 48χρονο που έκανε ζωή χαρισάμενη για 17 χρόνια
Ο τραγουδιστής - δραπέτης κυκλοφορούσε άνετος και ωραίος έχοντας αλλάξει το πραγματικό του όνομα.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται ο τραγουδιστής – δραπέτης, ο οποίος για δεκαεπτά χρόνια τραγούδαγε, έβγαινε στην τηλεόραση, χωρίς να τον καταλάβει κανείς.

Είχε δραπετεύσει το 2002 από τις φυλακές Αλικαρνασσού κι αντί να κρύβεται έκανε ό,τι μπορούσε για να προβληθεί.

Ο 45χρονος Κ.Γ. ήταν πολυπράγμων, καθώς τραγουδούσε σε νυκτερινά κέντρα, γύριζε βίντεο κλιπ και εμφανιζόταν κι ως δημοσιογράφος- παρουσιαστής διεθνούς τηλεοπτικού σταθμού.

Εν τέλει, από τον έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε πως είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Αλικαρνασσού.

Πώς είχε συλληφθεί

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη, σε ηλικία 28 ετών. Τότε, δήλωνε ότι είναι γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.

Μάλιστα για να πείσει τότε τους επιχειρηματίες για όσα έλεγε, είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής για να στείλει λουλούδια στον εαυτό του. Με τον τρόπο αυτό κατόρθωσε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά. Όμως έγινε αντιληπτός και αφού συνελήφθη, καταδικάστηκε στο δικαστήριο.

Η απόδραση από τις φυλακές και η αρχή της νέας του ζωής

Μια ημέρα του 2002, ο Κ.Γ. βγήκε από την φυλακή νόμιμα, έχοντας πάρει την απόφαση να μην γυρίσει πίσω, αλλά να δραπετεύσει.

Μόνο που η απόδραση αυτή δεν ήταν συνηθισμένη, αφού ο Κ.Γ δεν κρύφτηκε, απλά άρχισε να κυκλοφορεί ως Κ.Δ., ένα καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που υιοθέτησε για την νέα του ζωή.

Έχοντας μια άνεση στην επικοινωνία, άρχισε να αναζητά ευκαιρίες για να κάνει καριέρα και να βγάλει χρήματα, υιοθετώντας σταδιακά διάφορους ρόλους, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση μεγαλούργησε στο «Κρήτη TV» και στην εκπομπή «Χρώματα Ελλάδας» όπου έπαιρνε συνεντεύξεις ως δημοσιογράφος από ηθοποιούς και τραγουδιστές.

Στο μικρόφωνό του μίλησαν κατά καιρούς ο Μέμος Μπεγνής, η Ρέα Τουτουνζή, ο Φώτης Σπύρου, η Ίνα-που με θυμηθήκατε εμένα;-Λαζοπούλου και κάποιοι άλλοι που δεν ήξεραν φυσικά την αληθινή ιστορία του ψεύτικου δημοσιογράφου.

Ισχυριζόταν οτι είναι γιος της Κορίνας Τσοπέη

Ο Κ.Γ. υποδύθηκε ακόμα τον γιο της Κορίνας Τσοπέη, όταν χρειάστηκε χρήματα ή τον δημοσιογράφο από την συμπρωτεύουσα που έπεισε άνθρωπο σε γραφείο τελετών, ότι τον είχαν ληστέψει.

Κατάφερε να του πάρει 100 ευρώ και να εξαφανιστεί ενθυμούμενος την παλιά του ζωή, όταν η καινούργια του έδειξε το σκληρό της πρόσωπο ενώ παραμένει άγνωστο πώς έγινε κουμπάρος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη.

Μίλησε μάλιστα για τις τελευταίες στιγμές του αείμνηστου ηθοποιού στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, κερδίζοντας άλλα δέκα λεπτά διασημότητας.

Τα τραγούδια που είχε ανεβάσει στο you tube το 2014 και το 2016 πέρασαν και δεν ακούμπησαν κανέναν, έχουν ελάχιστα views και αποδεικνύουν ότι δεν φτάνει να δηλώνεις τραγουδιστής, πρέπει και να τα λες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments