Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για την Τρίτη (9/4/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για την Τρίτη (9/4/19)
Ερωτική Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για την Τρίτη (9/4/19).

Ερωτική Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:

Ερωτική ένταση

Αισθηματικές προτάσεις

Επανασύνδεση

Ταρώ Λενορμάν: Χαρτομαντεία και προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Υπάρχουν γύρω σας πολλά άτομα, που θέλουν σίγουρα να σας πλησιάσουν αλλά ακόμη δεν έχετε λήξει μέσα σας το ερωτικό παρελθόν! Δώστε χρόνο στον εαυτό σας!

Ταύρος

Δεν έχετε πεισθεί για τα ερωτικά συναισθήματα, του συντρόφου σας. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ακόμη δεν σας δίνει αρκετές ώρες από την καθημερινότητα του.

Δίδυμοι

Για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο είστε πραγματικά η μεγάλη του αγάπη. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, χωρισμένοι και μόνοι, θα έχετε μεγάλες ερωτικές αποκαλύψεις.

Καρκίνος

Χαρμόσυνα νέα σας έρχονται από την οικογένεια σας. Κάποια προβλήματα ετών, τώρα λήγουν και εσείς μπορείτε να ξανα-φτιάξετε την ζωή σας σίγουρα.

Λέων

Οι δυσκολίες που υπήρχαν μέχρι τώρα με τον άνθρωπο που αγαπάτε, τώρα θα τερματιστούν και σίγουρα θα καταφέρετε να είστε μαζί, ακόμη και επίσημα.

Παρθένος

Η πολιορκία κάποιου προς το πρόσωπο σας, θα εμπλουτιστεί με δώρα, λόγια και μεγάλες προσφορές. Είναι στο δικό σας το χέρι τι θέλετε να κάνετε τελικά.

χαρτομαντεια Ζυγός

Το πρόσωπο που αγαπάτε, έχει σκοπό, μέσα στον μήνα αυτόν, να λήξει πολλά από τα ζητήματα που σας χωρίζουν και να βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας.

Σκορπιός

Μπορεί να έχουν ανέβει λίγο οι τόνοι, μέσα στην ερωτική σας σχέση, αλλά τώρα μέσα από λογικές συζητήσεις, μπορείτε να ξεπεράσετε ότι σας απασχολεί.

Τοξότης

Δυναμικά για εσάς, θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα, που δείχνει ότι έχει εκπλήξεις κυρίως στον οικονομικό τομέα και μετά στην προσωπική σας ζωή.

Αιγόκερως

Δεν θα εγκαταλείψετε τον αγώνα σας, για να φέρετε και πάλι μέσα στην καθημερινότητα σας, τον πρώην σας, που χωρίσατε μόνο και μόνο από μια παρεξήγηση.

Υδροχόος

Δεν έχετε μείνει πολύ καιρό ερωτικά μόνοι. Ωστόσο μια φιλική φιγούρα τώρα θέλει να εκφραστεί και να σας ανακοινώσει τα τρυφερά συναισθήματα που έχει για εσάς.

Ιχθείς

Μην τραβάτε τις επικοινωνιακές καταστάσεις στα άκρα. Τώρα πρέπει να συζητήσετε ώριμα με τον άνθρωπο σας και αν χρειαστεί να κάνετε και ένα μικρό διάλειμμα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments