Μedia

MasterChef αποχώρηση: Αυτοί οι παίκτες έχουν φύγει από τον διαγωνισμό μέχρι σήμερα (vids)

MasterChef αποχώρηση: Αυτοί οι παίκτες έχουν φύγει από τον διαγωνισμό μέχρι σήμερα (vids)
MasterChef αποχώρηση: Κάθε εβδομάδα αποχωρεί και ένας παίκτης από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef αποχώρηση: Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα Masterchef.

Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Από τους 21 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του MasterChef, σήμερα συνεχίζουν 12.

Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες.

Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς επέστρεψαν στον διαγωνισμό.

MasterChef αποχώρηση: Η πρώτη παίκτρια που έφυγε από τον διαγωνισμό

Εύα Αμπάν, Άλκηστις Αλεξάκη και Παντελής Βούρος ήταν οι τρεις διαγωνιζόμενοι του Master Chef που έλαβαν μέρος στη δοκιμασία αποχώρησης, με στόχο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο σπίτι.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι, που ήταν αυτοί που έλαβαν τη χαμηλότερη βαθμολογία στο τεστ δημιουργικότητας, κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Αφού δοκίμασαν και τα τρία πιάτα, οι κριτές αποφάσισαν ότι από το παιχνίδι πρέπει να αποχωρήσει η Εύα Αμπάν.

Η Εύα Αμπάν αποχώρησε στις 12/2/19 από την κουζίνα του MasterChef, ωστόσο επέστρεψε και πάλι στο παιχνίδι και είναι στους top 12 του διαγωνισμού.


Βίντεο : zappit


MasterChef αποχώρηση: Η δεύτερη αποχώρηση από τον διαγωνισμό

Ο Ντέιβιντ αποχώρησε από το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, o οποίος ήταν στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

Μετά από την αναμέτρηση που είχε με τον Μανώλη, τελικά ήταν εκείνος που συμπλήρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία!

Οι κριτές του MasterChef μαζί με τον δημιουργό του πιάτου, Τιμολέοντα, τα βαθμολόγησαν χωρίς να γνωρίζουν ποιος μαγείρεψε ποιον.

Τελικά βάση της βαθμολογίας που συγκέντρωσε το πιάτο του, ο Ντέιβιντ ήταν ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef.

Η μεγάλη διαφορά στο στήσιμο που πιάτου, αλλά και κάποια λάθη όπως στην κοπή του κρέατος και στην σάλτσα του στοίχισαν πολύτιμους βαθμούς.

Ο Ντέιβιντ είναι επίσης ένας από τους διαγωνιζόμενους που επέστρεψε στο παινχίδι, ωστόσο δεν έμεινε πολύ και αποχώρησε και πάλι από τον διαγωνισμό.


MasterChef 3: Δεν άντεξε για πολύ – Αποχώρησε ξανά ο Ντέιβιντ


MasterChef αποχώρηση: Εκτός διαγωνισμού ο Θάνος Σπανός

Ο  παίκτης που αποχώρησε στις 19/2/19 από την κουζίνα του MasterChef 3 ήταν ο Θάνος Σπανός από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Για πρώτη φορά είδαμε εννέα παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση και τελικά τα πιάτα που δεν κέρδισαν τις εντυπώσεις ήταν αυτά της Κωνσταντίνας και του Θάνου.

Οι σεφ είπαν ότι και οι τρεις αποφάσισαν πως το πιάτο με τις περισσότερες αστοχίες ήταν του Θάνου και έτσι η Κωνσταντίνα ανέβηκε στον εξώστη για να συναντήσει τους συμπαίκτες της.

Οι κριτές ευχαρίστησαν τον Θάνο για τη συμμετοχή του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τον διαγωνιζόμενο να του παραδώσει την κονκάρδα.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Στα παιδιά εύχομαι να είναι πιο κοντά ακόμα και στο σπίτι.

Μην ξεχνάτε ότι είστε όλοι νικητές. Απολαύστε το! Δώστε το 1000% του εαυτού σας.

Και που κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ αισθάνομαι νικητής γιατί δεν είχα δουλέψει ξανά σε επαγγελματική κουζίνα.

Το ότι με επιλέξανε και οι τρεις για να μπω στο MasterChef 3 είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω», είπε φανερά συγκινημένος και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των συμπαικτών του, αλλά και των κριτών.

  • Ο Θάνος Σπανός έχει επιστρέψει στον διαγωνισμό και είναι στους Top 12

MasterChef αποχώρηση: Η 4η αποχώρηση από τον διαγωνισμό

Στις 26 Φεβρουαρίου εκτός του MasterChef βρέθηκε ο Γιώργος. Ήταν προτεινόμενος μαζί με την Ασημίνα και τον Χαράλαμπο.

Βουρκωμένος ο Γιώργος είπε για την αποχώρησή του ότι είναι πολύ απογοητευμένος από το παιδικό του πιάτο.

Η Ασημίνα ήταν η πρώτη που επέστρεψε στο σπίτι του Master Chef. Η «μάχη» παραμονής κρίθηκε ανάμεσα στον Χαράλαμπο και τον Γιώργο.

Η αποχώρηση του Γιώργου βύθισε σε ιδιαίτερη θλίψη το σπίτι του MasterChef…

MasterChef (1/3): Αποχώρησε ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης

Το βράδυ της Παρασκευής (1/3/19) παρακολουθήσαμε την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και τον Αλέξανδρο Τσιουκάρη να παλεύουν για την παραμονή στο reality μαγειρικής.

Ως μονομάχοι αγωνίστηκαν προσπαθώντας να αντιγράψουν ένα πιάτο το οποίο ήταν αποκλειστικά φτιαγμένο για εκείνους από τον σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο.

«Υπάρχουν τρία μέρη στο πιάτο. Είναι ένα τραγανό φύλλο τυνησιακό που ονομάζεται “μπρικ”, ένας καπνιστός ταραμάς, μαρμελάδα ντομάτας και σαρδέλα μαρινάτη, όπως την κάνουν οι Έλληνες. Λίγο πούδρα από αποξηραμένη ελιά θα βοηθήσει στις οξύτητες και στην αλμύρα του πιάτου», είπε ο Αθηναγόρας Κωστάκος για το πιάτο που έγφερε την ονομασία «Κλαμπ σάντουιτς σαρδέλας».

Μετά την μονομαχία το πιάτο του Αλέξανδρου Τσιούκαρη δεν ήταν καθόλου καλό με αποτέλεσμα να ήταν αυτός που άφησε την ποδιά του και αποχώρησε από το παιχνίδι.

MasterChef: Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου

Η παίκτρια που αποχώρησε από την Τρίτη 05/03 από το MasterChef ήταν η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου.

Η Λίζ, η Μαρία, η Ιωάννα και η Άλκηστις ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση και όλα κρίθηκαν σύμφωνα με τους κριτές στη σάλτσα του πιάτου.

Τα πιάτα με τις περισσότερες αστοχίες ήταν αυτά της Λιζ και της Άλκηστις. Ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε: «Πρώτη φορά για σένα η δοκιμασία της αποχώρησης και για την Άλκηστις δεύτερη. Λιζ συνέχισε να κυνηγάς τα όνειρά σου. Θα μας λείψεις. Σε ευχαριστούμε πολύ».

Η Λιζ ήταν στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδου, ο οποίος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων  της είπε ότι είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος και να συνεχίσει να μαγειρεύει.

Η διαγωνιζόμενη παρέδωσε την κονκάρδα της και φανερά συγκινημένη δήλωσε: «Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για εμένα. Τίποτα δεν τελειώνει για εμένα. Θα συνεχίσω να κυνηγώ τα όνειρά μου. Ήταν τιμή για εμένα να είμαι στην ομάδα σας σεφ».

MasterChef αποχώηρηση: Εκτός η Μαρία Τσαπράνη

Μέρος στη δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef πήραν οι Ζαχίρ Γιαβαρί, Μαρία Τσαπράνη και Ασημίνα Ουστάλι.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι έδωσαν μάχη στην κουζίνα, προκειμένου να φτιάξουν το πιάτο που θα τους κρατούσε μέσα στον διαγωνισμό.

Το πιάτο που έπρεπε να ετοιμάσουν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και αποτέλεσε μια δημιουργία του πολυβραβευμένου σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη.

«Μους κοτόπουλο γεμιστό με ένα ντολμαδάκι, θα έλεγα, από αρωματικά χόρτα. Ένα πουρέ από κουκιά και σάλτσα από φρέσκια μυζήθρα», ήταν το πιάτο.

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί συγκέντρωσε 35/40, η Ασημίνα Ουστάλι 28/40 και η Μαρία Τσαπράνη 27/40.

Επομένως η τελευταία αποχώρησε από το παιχνίδι.

MasterChef: Αποχώρησε η Γιάννα Ρέντεση

Δύσκολη μέρα η 12η Μαρτίου για το MasterChef, καθώς ένας παίκτης θα έπρεπε να φύγει από τον διαγωνισμό, μετά το τέλος της δοκιμασίας αποχώρησης.

Φορώντας τη μαύρη τους ποδιά, η Γιάννα Ρέντεση, ο Ζαχίρ Γιαβαρί και η Ασημίνα Ουστάλλι κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο που τους έδειξαν οι κριτές.

Οι τρεις υποψήφιοι έπρεπε να έχουν απόλυτη παρατηρητικότητα και συγκέντρωση και να αποδείξουν στους τρεις μέντορες ότι αξίζουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Οι κανόνες είναι κανόνες όμως και οι αποχωρισμοί είναι δύσκολοι, όχι μόνο για τους φιλόδοξους μάγειρες, αλλά ακόμα και για τους ίδιους τους μέντορες.

Οι τρεις κριτές, αφού δοκίμασαν και αξιολόγησαν τα πιάτα, αποφάσισαν πως το καλύτερο ήταν αυτό του Ζαχίρ, ενώ από τον διαγωνισμό πρέπει να αποχωρήσει η Γιάννα Ρέντεση.

MasterChef αποχώρηση: Εκτός ο “Εν Κουλί” Χαράλαμπος

Στην τελική δυάδα προς αποχώρηση βρέθηκαν η Σπυριδούλα με τον Χαράλαμπο μετά τη δοκιμασία με το brownie.

Τα κακά νέα στον Χαράλαμπο ότι αποχωρεί από το MasterChef είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, που δήλωσε απογοητευμένος από το γλυκό που έφτιαξε.

Οι κριτές ευχήθηκαν τα καλύτερα στον νέο, ταλαντούχο σεφ από την Κύπρο παρά την ατυχία που είχε σε αυτή τη διαδικασία.

Ο… “Εν Κουλί” ωστόσο επέστρεψε στο παιχνίδι και βρίσκεται στην 12άδα του διαγωνισμού.

MasterChef αποχώρηση: Εκτός η Άλκηστις με μία μαντινάδα

Άλκηστις και Μανώλης έβαλαν τα δυνατά τους στην κουζίνα κατά τη δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef.

Οι παίκτες έπρεπε να αντιγράψουν το πιάτο που παρουσίασε ο guest κριτής, ο γνωστός Chef Νίκος Θωμάς.

Ετοιμάζοντας κουνέλι στιφάδο σε brioche διεκδικούσαν την παραμονή τους στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Αν και η Άλκηστις μπήκε στην κουζίνα πεισμωμένη και έτοιμη να βγάλει εκτός παιχνιδιού τον Μανώλη, τελικά ήταν εκείνη που αποχώρησε!

Ο Μανώλης συγκέντρωσε 32/40, ενώ η Άλκηστις 25/40.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments