Μedia

MasterChef: Ο fake λογαριασμός της Σπυριδούλας την δείχνει εκτός διαγωνισμού (pic)

MasterChef: Ο fake λογαριασμός της Σπυριδούλας την δείχνει εκτός διαγωνισμού (pic)
MasterChef: Ο λογαριασμός στο Instagram ακολουθείται από χιλιάδες followers.

Η Σπυριδούλα είναι ένα από τα πιο αντιπαθητικά πρόσωπα του φετινού MasterChef.

Η παίκτρια του MasterChef με τις ίντριγκες και τη συμπεριφορά της έχει δημιουργήσει ένα ρεύμα αντιπάθειας προς το πρόσωπό της από τους χρήστες των social media που κάθε εβδομάδα περιμένουν από την Σπυριδούλα να αποχωρήσει.

To κύμα ενάντια στη Σπυριδούλα είναι τέτοιο που έχει δημιουργηθεί fake λογαριασμός στα social media που παριστάνει ότι είναι η ίδια η Σπυριδούλα.

View this post on Instagram

Εχω καταβάλει τόσα μηνύματα και σας υπέρ Ευχαριστώ πάρα πολύ,σας αγαπάω,δεν το περίμενα τόσο μεγάλη Αγάπη και στήριξη σε 3 μήνες ♡♡♡ Είστε τα πάντα μου,συνεχίζουμε μαζί ♡♡

A post shared by Σπυριδούλα Καρά Official (@spiridoylaww) on

Πριν από λίγες ημέρες η «Σπυριδούλα» ανέβασε φωτογραφία και stories που έδειχναν ότι βρίσκεται εκτός σπιτιού καθώς και μία ανάρτησή της που ευχαριστεί όλους για την υποστήριξη όλους τους μήνες που έμεινε στο παιχνίδι.

Ο λογαριασμός ακολουθείται από χιλιάδες followers και οι αναρτήσεις του εδώ και λίγες ημέρες έχουν κοινοποιηθεί ως αληθινές από πολύ κόσμο.

Ο λογαριασμός μπορεί να έχει την ένδειξη Original, αλλά αυτό μάλλον είναι απίθανο, καθώς απαγορεύεται από την παραγωγή και τις συμφωνίες που έχουν υπογράψει οι παίκτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments