Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για την Τετάρτη (10/4/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για την Τετάρτη (10/4/19)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για την Τετάρτη (10/4/19).

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν της Τετάρτης 30. Οι Κρίνοι (Ρήγας Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:

  • Θετικές απαντήσεις
  • Ερωτική εξομολόγηση
  • Οικονομική επιτυχία

Φωτογραφία: unsplash


Ταρώ Λενορμάν: Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεν είστε μόνοι σας, υπάρχουν τόσο πολλά φιλικά πρόσωπα γύρω σας, που δεν σας αφήνουν να αισθανθείτε μοναξιά. Ήδη ένας νέος έρωτας ζεσταίνεται.

Ταύρος

Υπάρχουν πολλά ακόμη ζητήματα που σας κάνουν και δεν είστε έτοιμοι, για να πείτε το ναι, σε μια νέα ερωτική σχέση. Πιθανόν και να χρειάζεστε τον χρόνο σας.

Δίδυμοι

Από όλα αυτά που σας τάζουν, εσείς θα πρέπει να κρατάτε πλέον τα λιγότερα. Τώρα έχετε πια γνωρίσει τον εαυτό σας, τις αδυναμίες σας και πρέπει να προσέχετε.

Καρκίνος

Σκέψεις, αναμνήσεις και αισθήματα έχουν μπλεχτεί μέσα σας. Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας, καθώς σύντομα θα έχετε επισκέψεις.

Λέων

Είστε αποφασισμένοι, μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας, όλες αυτές τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει τόσους μήνες τώρα.

Παρθένος

Δεν θα ξοδέψετε άλλο χρόνο, περιμένοντας το πρώην ταίρι σας, να ξεμπερδέψει την ζωή του. Ήδη τώρα κάτι νέο σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον!

χαρτομαντεία Ζυγός

Είναι άσκοπο να φλερτάρετε κάποιον που ξέρετε, ότι έχει τρίτες δεσμεύσεις πάνω του. Δεν είστε πάλι για να κάνετε ερωτικά πειράματα με την καρδιά σας.

Σκορπιός

Ένα φιλικό πρόσωπο, έχει διάθεση να σας μιλήσει άμεσα – αυτές τις ημέρες για τα συναισθήματα του, και πιθανόν και να σας κάνει πρόταση για σχέση.

Τοξότης

Υπάρχουν παρασκήνια μέσα στην εργασία σας, που θα πρέπει απλά να τα παρακάμψετε και να βρείτε τρόπους, που θα είστε πιο ήρεμοι και μακριά από σχόλια.

Αιγόκερως

Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις, θα λήξουν και μια αμοιβαία λύση θα έρθει, που θα επιτρέψει και στους δύο σας, να συνεχίσετε την ζωή σας ξεχωριστά.

Υδροχόος

Εσείς που είστε μπερδεμένοι σε παράλληλες σχέσεις, πιθανόν και να έχετε ήδη αρχίσει να πιέζεστε για να πάρετε οριστικές αποφάσεις, για το τι θέλετε να κάνετε.

Ιχθείς

Νέα πρόσωπα θα έρθουν στην καθημερινότητα σας, και μάλλον κάποιο θα σας πλησιάσει πολύ περισσότερο. Αυτό θα είναι και η αρχή για μια νέα ερωτική σχέση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments