Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (10/4/19)

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (10/4/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για όσους είναι single.

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (10/4/19).

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για όσους είναι single.

  • Ζώδια Κριός

Ξέρετε κάτι; Οι άλλοι πάντα φαίνεται ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από εσάς, οπότε μην εύχεστε τίποτα γιατί μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Μην χάνετε χρόνο μελαγχολώντας για το γεγονός ότι είστε ακόμη αδέσμευτοι – αν το καλοσκεφτείτε είναι καλό. Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε, αλλά όλοι οι δεσμευμένοι φίλοι σας σας ζηλεύουν. Απολαύστε το όσο κρατήσει!

  • Ζώδια Ταύρος

Το να προσπαθείτε πάντα να κάνετε το καλύτερο δυνατό είναι ένα πράγμα αλλά το να υποχωρείτε διαρκώς στις ιδιοτροπίες των άλλων είναι άλλο. Δεν είναι περίεργο που αισθάνεστε καταβεβλημένοι και δυστυχισμένοι. Σταματήστε να ζείτε για τους άλλους.

  • Ζώδια Δίδυμοι

Αν όλα φαίνονται να είναι στάσιμα, τότε μάλλον είναι. Τι έγιναν όλοι αυτοί οι φιλόδοξοι, ενδιαφέροντες στόχοι; Έχετε πέσει σε κατάθλιψη. Ήρθε η ώρα να τεθούν σε κίνηση κάποια σχέδια. Κάντε κάποια βήματα. Είτε αυτό είναι να πιάσετε την κουβέντα σε αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α στο γυμναστήριο ή να πάρετε το πτυχίο σας, να το κάνετε.

  • Καρκίνος

Ξεφορτωθείτε από τη ζωή σας τους ανθρώπους που σας χρησιμοποιούν. Αυτός/αυτή ο/η πρώην σας που σας τηλεφωνεί μόνο αργά το βράδυ ή ο δήθεν φίλος που σας μιλάει μόνο όταν χρειάζεται χρήματα; Αυτοί οι άνθρωποι είναι τοξικοί. Η ζωή σας είναι πολύτιμη. Γεμίστε τον χρόνο και το χώρο σας με θετικούς, υποστηρικτικούς ανθρώπους.

  • Ζώδια Λέων

Τι θα γινόταν αν; Τι θα γινόταν αν εσείς και αυτός/αυτή ο/η όχι και τόσο τέλειος/α τύπος/κοπέλα ήσασταν ακόμη μαζί; Τι θα γινόταν αν δεν είχατε χάσει αυτή τη δουλειά; Προφανώς, θα βρισκόσασταν κάπου αλλού. Δεν σημαίνει απαραίτητα όμως ότι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Σταματήστε να κολλάτε στο παρελθόν – χαμένες ευκαιρίες ή όχι, η ζωή σας είναι πραγματικά ευλογημένη τώρα.

  • Ζώδια Παρθένος

Οι απαντήσεις δεν υπάρχουν έξω από εσάς, οπότε σταματήστε να αναζητάτε λύσεις σε σχέσεις, υλικά αγαθά και επαγγελματικές επιτυχίες. Η πραγματική πρόοδος και ικανοποίηση προέρχονται από μέσα σας. Οπότε όταν θα σταματήσετε να κατηγορείτε τον εαυτό σας, θα ανακαλύψετε ότι σας περιμένει μια καινούργια ζωή.

  • Ζυγός

Η κατάσταση είναι άσχημη τώρα. Ήρθε η ώρα να τα βάλετε όλα σε μια σειρά: βεβαιωθείτε ότι τα λόγια σας συνάδουν με τις πράξεις σας. Μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Όταν λέτε ότι θα είστε κάπου, να είστε εκεί. Τόσο απλά. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σκοτώνει τον έρωτα.

  • Σκορπιός

Σήμερα μείνετε σπίτι κάνοντας διαλογισμό ή έστω χαλαρώνοντας. Η ζωή σας έχει γίνει τόσο περίπλοκη, που δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε πια. Οπότε, καθαρίστε το μυαλό σας και περιορίστε τους αντιπερισπασμούς. Απενεργοποιήστε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές (συμπεριλαμβανομένου του υπολογιστή) και ακούστε τη διαίσθησή σας.

  • Τοξότης

Πότε θα μάθετε ότι το να τα κάνετε όλα μόνοι σας δεν σας οδηγεί πουθενά; Οι φίλοι σας, ακόμα και αν είναι παντρεμένοι, έχουν όλη την καλή διάθεση να σας συστήσουν σε διάφορους/διάφορες σέξι τύπους/κοπέλες. Καταπιείτε την περηφάνεια σας και ρωτήστε τους.

  • Αιγόκερως

Τα παράπονα. Η αρνητικότητα. Ο σαρκασμός. Όλα επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή και όχι για καλό. Σίγουρα, είναι καινούργιο και χαριτωμένο στην αρχή αλλά μετά το αστείο παλιώνει. Αντί να γκρινιάζετε για τα πάντα, πείστε τον εαυτό σας να αντικαταστήσει όλα αυτά τα τοξικά λόγια με κάτι θετικό.

  • Υδροχόος

Όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, φύγετε μακριά. Και μην κοιτάτε πίσω. Κάποιος μπορεί να σας προκαλέσει με τον χειρότερο τρόπο, αφήνοντάς σας άφωνους και οργισμένους. Μην ξεσπάσετε. Αντ ‘αυτού, πάρτε μια βαθιά ανάσα και φύγετε. Αφήστε σε κάποιον αμερόληπτο να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

  • Ιχθύες

Δώστε βάση στο ένστικτο σας. Η απάντηση βρίσκεται εκεί – είναι ζήτημα θέλησης. Γνωρίζετε απόλυτα πότε ένα άτομο είναι ένα καλό ταίρι για εσάς. Αντί να προσπαθήσετε να το κάνετε να λειτουργήσει με το ζόρι, τερματίστε το όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη τακτική για να κρατήσετε ξεκάθαρες τις προθέσεις σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments