Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Σοκάρει η εικόνα του χτυπημένου Μέσι (vid)

Μπαρτσελόνα: Σοκάρει η εικόνα του χτυπημένου Μέσι (vid)
Η Μπαρτσελόνα έφυγε με το διπλό από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά είδε τον Λιονέλ Μέσι να φεύγει λαβωμένος από το γήπεδο.

Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια του πρώτου προημιτελικού κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι “μπλαουγκράνα” ταξίδεψαν στην Αγγλία για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Με ένα γκολ το οποίο τελικά χρεώθηκε σαν αυτογκόλ στον Λουκ Σο πήραν σαφές προβάδισμα πρόκρισης.

Ωστόσο στο στρατόπεδο των Καταλανών υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός δέχτηκε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα στο “Θέατρο των ονείρων”.

Μπαρτσελόνα: Ο Σμόλινγκ πήγε να βγάλει νοκ άουτ τον Μέσι

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι συνηθισμένος στο να τον παίζουν σκληρά. Αυτό που έκανε ο Κρις Σμόλινγκ δεν έχει προηγούμενο.

Ο Άγγλος αμυντικός δεν δίστασε να βάλει πολλές φορές τα χέρια του στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι. Η εικόνα του ματωμένου και χτυπημένου ποδοσφαιριστή σοκάρει.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για την κατάσταση του παίκτη του ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε: “Ο Μέσι δεν αισθάνθηκε πολύ καλά μετά το τέλος της αναμέτρησης. Θα τον εξετάσουμε αύριο για να δούμε την κατάσταση του. Είναι δυνατός και το έδειξε όταν δεν δέχτηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο”, ήταν τα λόγια του.

Το αποτέλεσμα αυτού του χτυπήματος ήταν ο τραυματισμός του Μέσι στην μύτη. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αρχηγός της ομάδας θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την Ουέσκα. Ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για την συμμετοχή του στον επαναληπτικό της Βαρκελώνης.

Θυμίζουμε ότι λίγες μέρες νωρίτερα ο Σμόλινγκ είχε δηλώσει πως έχει τον τρόπο να σταματήσει τον Μέσι. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει στους δημοσιογράφους πριν το ματς: “Φέρτε μου τον Μέσι. Εγώ θα τον σταματήσω” Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν φανταζόταν κάτι τέτοιο.

Από την πλευρά της Ισπανικής ομάδας πιστεύουν πως ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν προστάτεψε τον σούπερ στα της ομάδας, αφήνοντας ατιμώρητο σκληρό παιχνίδι των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments