Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σενάρια και για Κάρλος Αμπάντ

Ολυμπιακός: Σενάρια και για Κάρλος Αμπάντ
Ο Ολυμπιακός φαίνεται να κοιτάζει και την περίπτωση του τερματοφύλακα, Κάρλος Αμπάντ.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ο τερματοφύλακας Κάρλος Αμπάντ.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Sportime οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο εν λόγω τερματοφύλακας είναι 24 χρονών αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και την φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την Τενερίφη στην Κόρδοβα ομάδα που παίζει στην β΄ κατηγορία της Ισπανίας.

Όπως όλα δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να ψάχνονται για αναπληρωματικό τερματοφύλακα, σε περίπτωση αποχώρησης του Λοντίγκιν από την ομάδα του Πειραιά, αν και ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στον Ολυμπιακό και την νέα σεζόν.

  • Προς παραμονή ο Σα

Φωτογραφία Eurokinissi


Για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, ειδικά, οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από το να ανακοινώσουν τη συμφωνία και τους όρους παραμονής του, με μοναδική εκκρεμότητα με την Πόρτο, μάλλον, να είναι μόνο η ρήτρα πώλησης είτε στην ίδια είτε σε άλλο σύλλογο.

Ο Σα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθιερώθηκε στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα, αφού άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε, δίχως να αφήνει περιθώρια στον Μαρτίνς. Να θυμίσουμε, ότι πρόσφατα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και ο Λοντίγκιν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments