Μedia

Κατερίνα Ακριβοπούλου: Τι “κρύβεται” πίσω από το τέλος της εκπομπής της

Κατερίνα Ακριβοπούλου: Τι “κρύβεται” πίσω από το τέλος της εκπομπής της
Τέλος η εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ.

Την Παρασκευή (12/4/19) μπαίνουν τίτλοι τέλους στην εκπομπή “Δεύτερη Ματιά” που παρουσιάζει η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες στην Κατερίνα Ακριβοπούλου έγινε πρόταση τόσο να κάνει ένα σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όσο και να αναλάβει την παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας εκπομπής.

Ωστόσο, η απάντηση της έμπειρης παρουσιάστριας ήταν αρνητική, καθώς ήδη είχε αλλάξει ώρα η εκπομπής της για να έρθει η εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη ο οποίος μάλιστα μετά από λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις Ευρωεκλογές.

Να σημειώσουμε, πως σύμφωνα με ίδιες πληροφορίες την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσει και ο συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Ακριβοπούλου, Σωτήρης Καψώχας, τα σχόλια του οποίου είχαν προκαλέσει το εμπάργκο της Νέας Δημοκρατίας στην κρατική τηλεόραση.

Εκτιμήσεις αποδίδουν αυτήν την απόφαση στην προσπάθεια της ΕΡΤ να διατηρήσει τις ισορροπίες ενόψει των εξελίξεων στο Μέγαρο Μαξίμου.

Καταληκτικά, να σημειώσουμε πως στο βάθος υπάρχει και το ενδεχόμενο η Κατερίνα Ακριβοπούλου να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο για τις εθνικές εκλογές.

  • Η μια από τις στιγμές της Κατερίνας Ακριβοπούλου που συζητήθηκαν:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments