Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (11/4/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (11/4/19)
Ζώδια σήμερα: Μία συμβουλή για όλους.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (11/4/19).

Ζώδια σήμερα: Συμβουλή για κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κάθε προσπάθεια να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου σήμερα βυθίζεται με απόλυτη αποτυχία. Γιατί; Το μυαλό σου δεν αντέχει άλλο να περιστρέφεται γύρα από τα ίδια τετριμμένα καθημερινά προβλήματα που επανέρχονται σε αιώνια επανάληψη. Το μυαλό σου ασφυκτιά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είσαι υποχρεωμένος/η όχι απλά να κρατήσεις τα πόδια σου στη γη, να τα βιδώσεις αν είναι δυνατό! Είναι η χειρότερη δυνατή περίοδος για τολμηρές κινήσεις, ειδικά στην επαγγελματική σφαίρα της ζωής!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Εντάξει, δεν είναι και η καλύτερη μέρα για να κάνεις σημαντικές/σοβαρές συζητήσεις, ειδικά για οικονομικά ζητήματα. Με μεγαλύτερη ευκολία θα συμμετείχες σʼ ένα αγώνα μποξ παρά σε μια συζήτηση…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Αν κάποιος κοιτάξει επιφανειακά πως συμπεριφέρονται πολλοί/ες Καρκίνοι, θα έλεγε πως έχουν πάρει τα πάνω τους. Βγαίνουν πιο συχνά, επιχειρούν να φλερτάρουν (εντάξει με το δικό τους ντροπαλό τρόπο αλλά το παλεύουν), φαντάζουν πιο κοινωνικοί/ες από το συνηθισμένο. Κι όμως μέρες σαν τη σημερινή, πως να μην αισθάνεσαι σαν ηθοποιός που παίζει το ρολάκι του/της για να μην ανησυχούν οι κοντινοί σου άνθρωποι που “κλείνεσαι”. Τώρα δεν μπορείς να το καταλάβεις, αλλά ακόμη κι αυτό που κάνεις θα σε βοηθήσει στο τέλος…

Φωτογραφία: Pexels

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (11/4/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Μην πάρεις πολύ στα σοβαρά εντάσεις, καθυστερήσεις, νεύρα και ασυνεννοησίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Αυτές τις μέρες το «Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου» είναι το λιγότερο που θα αντιμετωπίσεις. Διασκέδασε το αφού δεν μπορείς να τʼ αλλάξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Για τις επόμενες μέρες θα πρέπει να αναμένεις πως τα περισσότερα συστατικά της κοινωνικής ζωής σου (φίλοι, επαγγελματικές επιλογές, σύντροφος) θα σου προξενούν μια οργισμένη δυσφορία. Ή πως θα νιώθεις τόσο ψυχολογικά κουρασμένος/η που δεν θα θες να δεις άνθρωπο μπροστά σου. Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου αν αυτό χρειάζεσαι αλλά μη βιαστείς να προξενήσεις διαμάχες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Αν πιάσεις τον/την διπλανό/ή σου στο γραφείο να σε κοιτάζει με μισητό βλέμμα ή αν τα ραντεβού σου αρχίσουν να ακυρώνονται το ένα μετά το άλλο, μην τρελαθείς και μην κινηθείς επιθετικά εναντίον κανενός. Ένα επικοινωνιακό μπλακάουτ βιώνεις, τίποτα άλλο…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Κάποιες φορές η επικοινωνία με τον/τη σύντροφο σου ή/και τους φίλους μοιάζει με αγώνα ταχύτητας και άλλες, όπως σήμερα, μοιάζει με μαραθώνιο που τον διανύεις με κουτσό. Μην κακιώνεις και μην τσαντίζεσαι λοιπόν με την παραμικρή παρανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Τα αποθέματα της υπομονής σου απέναντι σε συνεργάτες ή/και οικείους σου εξαντλούνται σήμερα με χαρακτηριστική ταχύτητα. Αν στο τέλος της μέρας δεν θες να δεις άνθρωπο, δικαιολογείσαι. (Ναι, εξαιρούνται αυτοί/ες που μπορείτε να κάνετε σεξ)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (11/4/19)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Προσπάθησε να μην είσαι πολύ υποχωρητικός/η σήμερα με τους ανθρώπους που σου ζητάνε χάρες, συμβουλές, βοήθεια. Όχι από βίτσιο, αλλά γιατί τα κίνητρα των ανθρώπων που ελκύεις είναι συγκεχυμένα, κρυφά ή ένα βήμα πριν την χειραγώγηση σου. Δεν είσαι για να μπλέξεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Μερικές φορές η επίλυση των συναισθηματικών εκκρεμοτήτων ξεκινά από την αντίθετη κατεύθυνση απʼ αυτή της καρδιάς – από το μυαλό. Ναι, με αυτό εννοώ πως μπορείς ελεύθερα να εκλογικεύσεις τα κίνητρα μερικών κοντινών σου ανθρώπων και να κρίνεις ψυχρά και αποστασιοποιημένα αν σου κάνουν. Πρόσεξε όμως, για την ώρα μόνο κρίνουμε, δεν παίρνουμε αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Το να προσπαθήσεις αυτές τις μέρες να βγάλεις άκρη με τις σκέψεις σου, τα μηνύματα που προσλαμβάνεις από τους γύρω σου και το αν τελικά καταλαβαίνουν τι θες να τους πεις, μοιάζει σαν να προσπαθήσεις να ψαρέψεις καρχαρία με αγκίστρι για μαρίδα. Άστο καλύτερα!

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments