Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/4/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/4/19).

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

  • ζώδια σήμερα κριός

Μια μικρή ανιδιοτελής πράξη, μπορεί να στείλει ένα πολύ ξεκάθαρο και ευχάριστο μήνυμα στον εραστή σου, που λατρεύει να βλέπει την αλτρουιστική σου πλευρά. Μπορεί να αναλάβεις μια συγκεκριμένη ευθύνη για λογαριασμό του…. ή να τον βοηθήσεις σ’ ένα του δίλημμα, αλλά με τρόπο που θα έχει αυτός τον τελευταίο λόγο για την επίλυσή του. Ό, τι κι αν κάνεις, όχι μόνο δεν θα περάσει απαρατήρητο τώρα, αλλά θα το σκέφτεται αδιάκοπα, στο μέλλον.

  • ζώδια σήμερα ταύρος

Ίσως να αγνοείς το πόσο προσεκτικά ακούει κάθε λέξη σου ο σύντροφός σου. Ακόμα κι αυτά που λες για πλάκα, μπορεί να τα λάβει σοβαρά υπόψη.

Γι’ αυτό πρόσεχε τα λόγια σου, ειδικά αν υπάρχει κάτι που θέλεις να βγάλεις από μέσα σου.

Τα λόγια σου έχουν μεγάλο πάθος και μπορεί να χάσουν το πνεύμα ευαισθησίας, στην πορεία της συζήτησης. Οπότε, προσπάθησε να μην παρασυρθείς.

  • δίδυμοι

Κάποια στιγμή στο παρελθόν, ένιωσες πως ήταν απαραίτητο ν’ αγνοήσεις ένα συγκεκριμένο ερωτικό θέμα στη σχέση σου. Μάλλον όμως, ήρθε ο καιρός, που θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσεις. Μπορεί να είχες την πρόθεση να δεχτείς ορισμένα ζητήματα, με την ελπίδα ότι δεν θα αποδεικνύονταν προβληματικά. Αλλά τώρα θα φτάσεις στο σημείο, να επιθυμείς να γνωρίζει ο εραστής σου, την πραγματικότητα της σχέσης σας – όπως τη βλέπεις εσύ. Δήλωσε την άποψή σου, αλλά με ειλικρίνεια κι ευαισθησία.

  • καρκίνος

Αυτό που κράτησες για τον εαυτό σου – σχετικό με μια προηγούμενη σχέση ή με κάποια θέματα που προέκυψαν τελευταία- θα μπορούσες εύκολα να το πεις, σε όποιον φαίνεται πρόθυμος να σε ακούσει. Υπάρχει περίπτωση, να μην είναι ούτε ο εραστής σου, ούτε κάποιος με τον οποίο θέλεις να έρθεις πιο κοντά. Η συναισθηματική σου απελευθέρωση είναι σίγουρη… και αν βρήκες ένα αξιόπιστο φίλο ή συνεργάτη για να κάνεις τις αποκαλύψεις σου, τότε οι γνώσεις του θα σε βοηθήσουν να αφήσεις ό,τι σε κρατούσε πίσω.

Φωτογραφία: Pexels

  • ζώδια σήμερα λέων

Η προσπάθεια να δημιουργήσεις μαγική ατμόσφαιρα στη σχέση σου, δε θ’ αποδειχθεί καθόλου δύσκολη υπόθεση για σένα, σήμερα. Μπορεί να είναι ο τρόπος, με τον οποίο μια ρύθμιση ή μια κοινή κατάσταση πρέπει να αλλάξει ή να εξελιχθεί. Κάτι που σ’ ενθαρρύνει να βρεις τρόπο, να την αλλάξεις και να την αναζωογονήσεις. Ένα νέο επίπεδο κατανόησης θα δημιουργηθεί ανάμεσά σας – και ίσως να βρεις και το ταίρι σου, πιο υποστηρικτικό από ό, τι νόμιζες.

  • παρθένος

Μια εξέλιξη έξω από τη συναισθηματική σου ζωή, που ενδεχομένως αφορά την καριέρα σου, θα έχει κάποιες συνέπειες στη σχέση σου. Η επαγγελματική σου εξέλιξη, μπορεί να απαιτήσει περισσότερο από το χρόνο σου… με αποτέλεσμα να μειωθεί ο χρόνος που περνάς με τον εραστή σου. Είναι απαραίτητη μια συζήτηση ανάμεσά σας, για να του δώσεις να καταλάβει, πως χρειάζεσαι την υποστήριξή του, για τα σχέδιά σου.

  • ζυγός

Μια διαφορά απόψεων με τον εραστή σου και θα βγάλεις αμέσως το συμπέρασμα, πως δε βρίσκεστε στην ίδια σελίδα, για ένα συγκεκριμένο θέμα. Ευτυχώς, αυτό δεν χρειάζεται να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου ώστε να ζεσταθούν ευχάριστα τα πράγματα μεταξύ σας, όσο οι γραμμές επικοινωνίας σας είναι πιο ανοικτές.

  • σκορπιός

Μπορεί να είναι σαφές ότι ο εραστής σου, δεν συμφωνεί μαζί σου, ή δεν είναι διατεθειμένος να σε υποστηρίξει με τον τρόπο που ήλπιζες. Ωστόσο, μην αφήσεις αυτό το θέμα να δημιουργήσει διαμάχη ανάμεσά σας. Μπορεί να έχει επικεντρωθεί σε άλλα θέματα, που αξίζουν την προσοχή του ή δεν είναι σε θέση να σου παρέχει αυτό που θέλεις, αμέσως. Χρησιμοποίησέ το σαν εφαλτήριο, για ν’ αναλάβεις πρωτοβουλία και να το πραγματοποιήσεις μόνη σου. Η υπερηφάνεια που θα νιώσεις, θα είναι δικαιολογημένη!

  • ζωδια σήμερα τοξότης

Εσύ και το ταίρι σου, θα μπορούσατε να φτάσετε σε ένα αρκετά ικανοποιητικό σενάριο, για να λύσετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Θα χρειαστεί όμως να βάλετε και οι δύο τα μυαλά σας να δουλέψουν γι’ αυτό. Αν νιώθεις πως έχει παρατραβήξει ένα θέμα στα ερωτικά σου, τότε η λύση που θα κλείσει οριστικά το θέμα, θα βρεθεί…. αν θέλετε να δουλέψετε μαζί, γι’ αυτό. Το να χτυπήσετε το πρόβλημα στη ρίζα του, απαιτεί πραγματική προθυμία και από τις δύο πλευρές, για να συμβεί.

  • αιγόκερως

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να νιώσεις τη σχέση σου, είναι ο περιορισμός. Ή να νιώσεις, πως δεν υπάρχει εξέλιξη… ή πως δεν προχωράει όπως εσύ θέλεις. Ίσως, κάποιος αποδοκιμάζει τη σχέση σας ή ένα πρόσωπο δημιουργεί εμπόδια. Σε κάθε περίπτωση, εσείς οι δύο, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση μαζί και να συμφωνήσετε για μια μελλοντική πορεία. Δεν χρειάζεται να σπάσετε κανένα κανόνα. Σίγουρα όμως θα μπορούσατε να κάνετε κάνα δυο απ’ αυτούς, πιο ευέλικτους, για να σας ταιριάζουν.

  • υδροχόος

Θα μπορέσεις ν’ αξιολογήσεις, τι είναι συνηθισμένο πια στα ερωτικά σου και τί θα μπορούσε να δημιουργήσει, επιπλέον αυθορμητισμό στη σχέση σου. Αν μια συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται πλέον μηχανικά ή νιώθεις ότι βρίσκεστε συνεχώς στην ίδια τετριμμένη κατάσταση με τον εραστή σου, τότε έχεις την κοσμική υποστήριξη, για να ανακινήσεις λιγάκι τα πράγματα και να δώσεις νέα πνοή στο δεσμό σου.

  • ιχθύες

Ίσως χρειαστεί να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για το παρελθόν – το δικό σου ή το δικό του. Ωστόσο, για να κλείσουν όσα χρειάζεται να κλείσουν οριστικά….αυτή η συζήτηση, πρέπει να συμβεί. Αν ένα συγκεκριμένο θέμα, έχει βυθιστεί βολικά κάτω από το χαλί ή αγνοείται, τότε είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να το φέρετε στην επιφάνεια και να το λύσετε, μια για πάντα. Η όλη διαδικασία μπορεί να είναι λιγότερο περίπλοκη ή δυσάρεστη, από ό, τι νομίζεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments