Αυτοκίνητο

MotoGP: Ψάχνει μισό δευτερόλεπτο ο Valentino Rossi

MotoGP: Ψάχνει μισό δευτερόλεπτο ο Valentino Rossi
MotoGP: Ο Valentino Rossi πρέπει να βρει μισό δευτερόλεπτο ακόμα για να βρεθεί ανάμεσα στους ταχύτερους.

MotoGP: Οι μοτοσυκλέτες της Yamaha βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο στο Τέξας.

Αυτό δεν είναι αρκετό για τον θρυλικό Valentino Rossi που θέλει να γίνει ταχύτερος για να μπορεί να είναι μέσα στους κορυφαίους.

Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρει μισό δευτερόλεπτο. Όση είναι η διαφορά του στους χρόνους με τους Marquez και Vinales.

“Για μένα πήραμε τη σωστή κατεύθυνση την Κυριακή στο Qatar. Βρήκαμε τη σωστή ισορροπία και τη φέραμε εδώ.Είμαστε σίγουρα στο σωστό δρόμο, αλλά αυτός ο δρόμος είναι μακρύς. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, μιας και τα λάθη που κάναμε τα δυο προηγούμενα χρόνια ήταν πολλά”, ήταν τα πρώτα λόγια του.

Για τη χτεσινή ημέρα είπε:

«Είμαι χαρούμενος με την 3η θέση, όμως θέλω μισό δευτερόλεπτο για να είμαι με τον Marquezκαι τον Vinales, που είναι οι δυο πιο γρήγοροι».

Μεγάλο θέμα συζήτησης  είναι τα σαμαράκια στην COTA. Ποια ήταν η γνώμη του Rossi;

«Ναι, υπ’ αυτή την έννοια είναι η χειρότερη πίστα στο Ημερολόγιο. Το μόνο θετικό είναι ότι η άσφαλτος είναι πιο καθαρή σε σχέση με άλλες χρονιές».

«Η στροφή 10 (σ.σ. που είχε πολλά σαμαράκια) έχει βελτιωθεί, αλλά το πρόβλημα είναι ότι για να φτιαχτεί όλη η πίστα θέλει πολλά λεφτά.

Προσπάθησαν να τα μπαλώσουν και στο παρελθόν, αλλά τελικά δεν έγινε σωστή δουλειά. Πρέπει είτε να τη φτιάξουν από την αρχή, ή να την αφήσουν όπως έχει».

Τέλος, ο Valentino μίλησε και για το αεροδυναμικό βοήθημα στο ψαλίδι της μοτοσυκλέτας του Marquez, που έκανε την εμφάνισή του στο Τέξας.

«Είναι κάτι που θα μας βοηθήσει γιατί απ’ ότι λένε ψύχει το πίσω ελαστικό. Ζήτησα από την Yamaha να μας δώσει κάτι ίδιο. Δεν ξέρω όμως πότε θα έρθει. Δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά, αλλά θα βοηθήσει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments