Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (13/4/19)

Ζώδια σήμερα: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (13/4/19)
Ζώδια σήμερα: Ερωτική χαρτομαντεία για όλους.

Ζώδια σήμερα: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (13/4/19)

Ζώδια σήμερα: Ερωτική χαρτομαντεία για όλους.

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 04. Το Σπίτι (Ρήγας Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:

  • Ερωτική αλλαγή
  • Σκέψεις για το παρόν
  • Επαγγελματική επιτυχία

Ζώδια σήμερα: Χαρτομαντεια – προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Διασκεδάζετε πραγματικά με όλα αυτά που βλέπετε να κάνει κάποιος για εσάς, και μάλλον θα το συνεχίσει μέχρι να πάρει από εσάς την θετική σας απάντηση.

Ταύρος

Η ερωτική σας εξωστρέφεια, έχει πλήρως γίνει αντιληπτή από το άτομο που σας αφορά. Τώρα θα πρέπει να περιμένετε από την δική του την μεριά κινήσεις.

Δίδυμοι

Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας δώσει χρόνο παραπάνω από την καθημερινότητα του, αλλά υπό τον όρο ότι και εσείς θα ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις.

Καρκίνος

Κρατήστε την αξιοπρέπεια σας και μην χάνεστε μόνο μέσα σε πάθη που δεν ξέρετε που μπορεί να καταλήξουν. Σίγουρα μιλήστε άμεσα με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Λέων

Οι συμφωνίες που έχετε κάνει με τον σύντροφο σας, από τη μεριά του έχουν αρχίσει και γίνονται πράξη, άρα τώρα πρέπει και εσείς να πάρετε σειρά!

Παρθένος

Δεν έχετε πραγματικά, καμία διάθεση για να περιμένετε από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, τις απαντήσεις του. Τώρα θα μιλήσετε και θα θέσετε τα όρια σας.

Χαρτομαντεία Ζυγός

Αυτό το χρονικό διάστημα, είστε πλήρως απασχολημένοι με οικογενειακά και εργασιακά ζητήματα που μάλλον δεν έχετε καθόλου χρόνο για έναν νέο σύντροφο.

Σκορπιός

Στα μάτια σας υπάρχει θυμός και απογοήτευση, καθώς το άτομο που κάποτε είχατε εμπιστευτεί, τώρα σας έχει προδώσει. Μπορείτε απλά να φύγετε!

Τοξότης

Οι φιλικοί σας γνώριμοι και οι παρέες σας, θέλουν να βοηθήσουν σε μια επανασύνδεση, που ξέρετε και εσείς ότι πλησιάζει. Οι μέρες έχουν εκπλήξεις.

Αιγόκερως

Έχουν γίνει πολλά αυτό το χρονικό διάστημα με τον σύντροφο σας που μάλλον και εσείς έχετε χαθεί. Θα καταφέρετε αυτές τις ημέρες πάντως να συναντηθείτε.

Υδροχόος

Τα νεύρα που έχετε δεν κρύβονται και σίγουρα προέρχονται από την λάθος επιλογή ατόμου που έχετε κάνει, μέσα στην ερωτική σας ζωή. Διορθώστε το.

Ιχθείς

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα, θα καταφέρετε να δείτε από κοντά τον άνθρωπο που αγαπάτε, και κάπως έτσι να δοθούν ευκαιρίες για επανένωση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments