Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/4/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, 13 Απριλίου.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/4/19).

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, 13 Απριλίου.

  • ζώδια σήμερα κριός

Ο εραστής σου, θα μπορούσε να σε γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο… αλλά ίσως δεν είναι τόσο ειδικός στην τέχνη της μαντικής. Αντί λοιπόν να υποθέτεις, ότι ξέρει αυτά που θέλεις, καλύτερα να του τα εξηγείς. Μ’ αυτόν τον τρόπο, μπορείς να μειώσεις τις πιθανότητες να απογοητευτείς, επειδή δε θα ξέρει, αυτό που έπρεπε να γνωρίζει, αυτόματα. Ζήτησε κι από τον ίδιο, να σου εξηγήσει τις δικές του ανάγκες. Αυτό το είδος επικοινωνίας, πρέπει να είναι αμφίδρομο.

  • ταύρος

Κάτι που ξετυλίγεται στη σχέση σου, έχει συνέπειες που θα είναι πιο εκτεταμένες από ό, τι πίστευες.

Αποδέξου, ότι οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα, μπορεί να παραμείνουν αναπόσπαστες με την ερωτική σου ζωή, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Φυσικά, υπάρχουν αμέτρητες υπέροχες συνέπειες γύρω από αυτό. Αλλά όπου νιώθεις έναν αέρα «σοβαρής αλλαγής» πίστεψε, ότι υπάρχει για καλό σκοπό!

  • δίδυμοι

Κάποιο φλερτ από την πλευρά σου, είναι αθώο και λίγο διασκεδαστικό, αλλά μην υποτιμάς την γοητεία σου, αυτό το διάστημα. Στέλνεις ισχυρά και ελκυστικά σήματα, που θα μπορούσαν εύκολα να παρερμηνευτούν. Μπορεί να ακούγεται συναρπαστικό, αλλά μπορεί να αποτελέσει πηγή πίεσης όταν βρεθείς να αντιμετωπίσεις απαντήσεις, που θα σε κάνουν να νιώσεις αβέβαιη για το πώς θ’ αντιδράσεις.

  • ζώδια σήμερα καρκίνος

Όπου νιώθεις την ανάγκη να αναλάβεις τον έλεγχο και να αντιμετωπίσεις κάτι μόνη σου, σκέψου αν θα είναι καλύτερα να εμπλακεί και ο εραστής σου, σ’ αυτό. Μπορεί να μην έχει κανένα πρόβλημα που έχεις τα ηνία με τον τρόπο που θέλεις αλλά μπορεί να ανησυχεί, μήπως ότι κάνεις ταιριάζει σ’ εσένα και μόνο. Η κοινή χρήση του φόρτου εργασίας, διασφαλίζει ότι υπάρχει ισορροπία, όπου χρειάζεται μέσα στη σχέση σας.

  • λέων

Η πίεση μπορεί να προέλθει από ορισμένες περιοχές της ζωής σου, για να συναντηθεί, να ανακατευτεί και να κοινωνικοποιηθεί. Αλλά αν η καρδιά σου απλά δεν συμφωνεί, τότε η προοπτική κάποιων ήσυχων στιγμών με τον εραστή σου, θα σου φανεί πολύ πιο εντυπωσιακή. Εσύ κι ο εραστής σου, θα επωφεληθείτε θαυμάσια, κλείνοντας τον κόσμο απέξω, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα και την εγγύτητα του άλλου, πίσω από κλειστές πόρτες.

  • παρθένος

Μπορεί να χρειαστεί να αντιδράσεις γρήγορα σ’ ένα ερωτικό σου θέμα, αλλά βεβαιώσου ότι δεν θα χάσεις τον έλεγχο. Αυτό που εμφανίστηκε ξαφνικά, θα μπορούσε ν’ αλλάξει ένα σχέδιο….ή να παρουσιάσει την ανάγκη να είσαι επινοητική κατά κάποιο τρόπο. Αλλά είσαι εξαιρετικά τοποθετημένη, να βρεις την τέλεια λύση. Κάτι, που θα μπορούσε να δώσει ένα πολύτιμο μάθημα, που θα εφαρμοστεί και στο μέλλον!

  • ζυγός

Μπορεί να είναι απαραίτητη η προσπάθεια, για ισορροπία στη σχέση σου. Κι αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αντιμετώπιση μιας ανισορροπίας ανάμεσα στην υπερβολική αισιοδοξία και το ρεαλισμό. Η μέση οδός, είναι απαραίτητη για να δεις τη σχέση σου αντικειμενικά. Όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα είσαι με τον εραστή σου, τόσο πιο εύκολα θα επιτευχθεί.

  • σκορπιός

Με ένα παράγοντα που φαίνεται καλός, ο Κόσμος είναι αποφασισμένος να ενισχύσει την ερωτική σου ζωή και όλα θα είναι δυνατά. Εξέτασε, πώς μπορεί αυτή η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου, να εφαρμοστεί πιο αποτελεσματικά. Αν έχεις βαρεθεί και είσαι αποφασισμένη να κάνεις ένα βήμα για μια βαθύτερη συναισθηματική εκπλήρωση με τον εραστή σου, τότε είσαι έξοχα τοποθετημένη για να καταπλήξεις! Τόσο τον εαυτό σου, όσο και το ταίρι σου, με όσα μπορούν να πραγματοποιηθούν υιοθετώντας μια παθιασμένη στάση.

  • τοξότης

Αφήνοντας τον εαυτό σου να βυθιστεί σε ένα παραστατικό, φανταστικό ερωτικό κόσμο, δεν θα συμβεί κανένα κακό! Άφησε τη φαντασία σου, να τροφοδοτήσει τα οράματά σου… ακόμη και με όσα καινούργια προκύψουν. Θα νιώσεις εμπνευσμένη, για να αντικαταστήσεις τα πιο παλιά παθιασμένα σου οράματα, με όνειρα που σε εμπνέουν σε μεγαλύτερο βάθος. Αυτή είναι η εποχή για να εξερευνήσεις νέες…. και πιθανώς άνευ προηγουμένου ρομαντικές δυνατότητες! Και σε εμποδίζουν μόνο, τα όρια της φαντασίας σου.

  • αιγόκερως

Μπορεί να επιθυμείς να σταματήσει να δείχνει τόση απροθυμία ή έλλειψη υποστήριξης ο εραστής σου, αλλά μην βιαστείς να του το επισημάνεις. Μπορεί να υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο δεν είναι τόσο υποστηρικτικός ή πρόθυμος όπως συνήθως. Αν νιώσεις πως κάτι σου κρύβει, το μάλλον η διαίσθησή σου, είναι σωστή. Αλλά δώσε του χρόνο να σου ανοιχτεί. Η επιβολή μιας συζήτησης, δεν θα αποδειχθεί χρήσιμη τώρα.

  • υδροχόος

Θα συνειδητοποιείς ολοένα και περισσότερο πως ο εραστής σου, δεν είναι τέλειος ή άψογος. Και λοιπόν? Ποιος είναι? Έχει συνήθειες που δεν θα ήθελες να συζητήσεις… αλλά αυτό που λαμβάνεις, είναι μια ακριβής ματιά στο πόσο σκληρά δουλεύει για να εξασφαλίσει, ότι θ’ αρχίσεις να τον βλέπεις με καινούργια ματιά! Ένας δεσμός μπορεί μόνο να εμβαθύνει, όταν υπάρχει μεγάλη κατανόηση του ενός προς τον άλλον. Και μετά με τη σειρά σου να επισημάνεις τις δικές σου ατέλειες και τα ελαττώματά σου!

  • ιχθύες

Αν έχεις δεσμευτεί ή έχεις συμφωνήσει σε κάτι που αφορά τον εραστή σου, τότε βεβαιώσου πως δε θα το ξεχάσεις. Μπορείς να είσαι σίγουρη, ότι το να ξεχάσεις μια ημερομηνία είναι ένα πράγμα αλλά μην αποφασίσεις ότι δεν είναι τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο. Γιατί η ένταση ανάμεσά σας θα κλιμακωθεί, αν δεν είσαι εκεί, όταν σε χρειάζεται το ταίρι σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments