Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (14/4/19)

Ζώδια σήμερα: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (14/4/19)
Ζώδια σήμερα: Ερωτική χαρτομαντεία για όλους.

Ζώδια σήμερα: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (14/4/19)

Ζώδια σήμερα: Ερωτική χαρτομαντεία για όλους.

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 35. Η Άγκυρα (09 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:

  • Ερωτικές εκπλήξεις
  • Αισθηματική ένταση
  • Οικονομική ενίσχυση

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Θα έχετε καλέσματα από τα παλιά! Υπάρχουν θέματα μέσα στην καρδιά του πρώην σας, που ακόμη δεν έχουν κλείσει και σίγουρα θέλει να σας ξανα-συζητήσετε.

Ταύρος

Μυστικά του θέλει να σας ανακοινώσει ένα φιλικό σας πρόσωπο, που σας έχει ερωτευτεί και πλαγίως προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή και την ερωτική σας εύνοια.

Δίδυμοι

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια της εποχής, που θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε από κοντά τελικά με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και να ξεκινήσετε κάτι όμορφο.

Καρκίνος

Πολλά από αυτά που θέλετε να πείτε στον άνθρωπο σας, τα αποσιωπείτε για να μην υπάρξουν άλλες παρεξηγήσεις. Ίσως και αυτή η στάση να είναι τελικά λάθος.

Λέων

Δεν είστε και τόσο έτοιμοι μέσα στην ψυχή σας, για να φέρετε κουβέντες μέσα στην σχέση σας, γύρω από δεσμεύσεις, καθώς ακόμη το μυαλό σας δεν έχει πεισθεί.

Παρθένος

Δεν έχετε πεισθεί ακόμη για αυτά που πρέπει να γίνουν από την δική σας την μεριά για αυτόν τον δεσμό. Ίσως και τελικά να χρειάζεστε χρόνο περισσότερο.

Ζυγός

Στα αυτιά σας, θα φτάσουν λόγια και σχόλια, που ακόμη κάνει ο πρώην σας, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον αισθηματικό σας χωρισμό. Εκπλήξεις στα προσεχώς.

Σκορπιός

Οι αλλαγές που θέλει να φέρει το ταίρι σας, ίσως και από την δική σας την μεριά να μην είναι ακόμη αποδεκτές. Υπάρχουν ενεργές καταστάσεις από τα παλιά που πρέπει να λήξουν.

Τοξότης

Από αυτά που έχουν συμβεί αυτό το διάστημα, εσείς θα βγείτε μόνο κερδισμένοι και το καλό είναι ότι είστε έμπειροι για να προστατέψετε τα συμφέροντα σας.

Αιγόκερως

Δύσκολα δύο πρώην εραστές μπορούν να γίνουν φίλοι! Στην δική σας την περίπτωση καλό θα ήταν να το σκεφτείτε 2 φορές πριν να πάρετε αποφάσεις σχετικές.

Υδροχόος

Συγκροτήστε τις σκέψεις σας και θα καταλάβετε όλα αυτά τα υπονοούμενα που έρχονται από τον άνθρωπο σας, που έμμεσα ζητάει χρόνο και κατανόηση.

Ιχθείς

Είστε από τους πιο ευνοημένους, που θα βρείτε τρόπους για να ισορροπήσετε τις οικονομικές σας συναλλαγές και να βρείτε τον ρυθμό σας, στην προσωπική σας ζωή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments