Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (14/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (14/4/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (14/4/19).

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου.

ζώδια κριός

Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις βαθιές ανάσες πριν μιλήσεις για ό,τι σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι… αλλά κάνε το, ούτως ή άλλως. Είσαι παρακινημένη από ένα χρήσιμο κι ευχάριστο τρόπο για να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, στον εραστή σου. Αλλά πρέπει να γίνει με ειλικρινή τρόπο. Έτσι εξασφαλίζεις πως η ανάπτυξη της σχέσης σου, θα είναι σίγουρη.

ζώδια ταύρος

Αν οι αμφιβολίες ή η αναποφασιστικότητα κυριαρχούν τελευταία στην ερωτική σου ζωή, τότε φαίνεται πως θα είσαι ο αποδέκτης, της θαυμάσιας κοσμικής υποστήριξης που θα σε σπρώξει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Μπορεί να χρειαστεί μόνο ένα μικρό βήμα για να αλλάξεις την πορεία της σχέσης σου. Ωστόσο, ένα νέο κεφάλαιο πρόκειται να αρχίσει στην ερωτική σου ζωή.

Απλά φρόντισε ν’ ακούς την καρδιά σου, γι’ αυτά που θέλεις πραγματικά. Αν ξεκαθαρίσεις τί ακριβώς θέλεις, θα βοηθήσεις στη σταδιακή διαδικασία της εξέλιξης.

ζώδια δίδυμοι

Μπορεί να πιστεύεις πως μια ερωτική υπόθεση απαιτεί από σένα να την εκμεταλλευτείς. Αλλά ο εραστής σου, πιστεύει ακράδαντα, πως « γουστάρεις » να το κάνεις. Το να διεκδικείς ή να είσαι εκείνη που παίρνει τις αποφάσεις, μέχρι ένα σημείο είναι ωραίο! Μπορεί όμως να γίνει ακούσια αδέξιο. Πες τις προτάσεις σου και μη του ζητάς να κάνει ό,τι του λες. Γιατί μπορεί να είναι σέξι, αλλά μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα! Ή μπορεί ν’ ανάψουν τα αίματα για καβγά, και να χρειαστεί να απολογηθείς αργότερα.

ζώδια καρκίνος

Μπορεί να βρεις ένα λογικό και πρακτικό τρόπο για να εξελιχθεί μια ερωτική σου υπόθεση. Ο αγαπημένος σου, μπορεί να εκτιμάει ή να σέβεται την άποψή σου, αλλά είναι σημαντικό να μην είσαι παρορμητική και να μην του υπαγορεύσεις, πώς θα γίνουν τα πράγματα από δω και πέρα. Η λογική σου προσέγγιση είναι συνετή και χρήσιμη, αλλά πρέπει να επιτρέπεις και στον εραστή σου, να συμμετέχει στο σχέδιο. Γιατί διαφορετικά, μπορεί να του δώσεις την εντύπωση, πως το παίζεις «αφεντικό»

ζωδια λέων

Η λήψη δραστικών μέτρων, μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα στη σχέση σου, σήμερα. Ωστόσο, είναι πιθανό να μην έχεις ψάξει όλες τις άλλες επιλογές, προτού δημιουργήσεις, ένα χάος. Μην είσαι ανυπόμονη και μην εμπιστεύεσαι την ψευδή αίσθηση, της επείγουσας ανάγκης. Ο εραστής σου, μπορεί να έχει μια λιγότερο σκληρή ή ισχυρή εναλλακτική λύση, που αξίζει να εξεταστεί. Άκουσέ τον!

ζώδια παρθένος

Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και ο τρόπος…. και αυτό το ρητό ισχύει σίγουρα για την πρόοδο της ερωτικής σου ζωής, αυτό το διάστημα. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται απλώς η προθυμία από την πλευρά σου! Αν αγαπάς πραγματικά κάποιον, τότε υπάρχουν λίγα ζητήματα, που δεν μπορούν να λυθούν με πραγματική αποφασιστικότητα, για να ξεπεραστούν. Ανεξάρτητα από τις ελλείψεις που αισθάνεσαι πως έχει η σχέση σου, η αγάπη που νιώθετε ο ένας για τον άλλον, μπορεί να κατακτήσει οποιοδήποτε ζήτημα τώρα.

ζώδια ζυγός

Μπορεί να κατηγορηθείς, πως βάζεις το κεφάλι σου στην άμμο, ή πως σκόπιμα αποφεύγεις ένα θέμα στη σχέση σου. Ωστόσο, είναι πιθανότερο, να επιλέγεις να επικεντρωθείς μόνο στα θετικά . Ίσως μια συγκεκριμένη συζήτηση με τον εραστή σου, δεν πρέπει να την αποφύγεις, επειδή υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να μετριάσεις την ανησυχία του. Βοήθησέ τον, να επικεντρωθεί κι αυτός, περισσότερο στα θετικά.

ζώδια σκορπιός

Αυτό που γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο στην ερωτική σου ζωή- αργά αλλά σίγουρα-θα σε βοηθήσει να δεις τη σχέση σου πιο ρεαλιστικά. Η απόκτηση μιας νέας αίσθησης προοπτικής, θα σε βάλει σε ισχυρότερη θέση σύντομα, για να εξελίξεις ένα ερωτικό σου θέμα. Δεν θα ψηλαφίζεις πλέον το δρόμο σου στα ερωτικά σου. Θα έχεις το ακριβές μέτρο, για ό,τι σου φαινόταν αόριστο ή άσχημο μέχρι σήμερα.

ζωδια τοξότης

Αν δεν ένιωσες ακόμη τις αλλαγές στη σχέση σου, τότε η καινούργια οικειότητα ανάμεσά σας, θα σου υπενθυμίσει τί ακριβώς αλλάζει. Ο Κόσμος είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια βαθύτερη, και στενότερη σχέση με τον εραστή σου, για να μπορέσεις να υποστηρίξεις και την πνευματική σας ένωση. Έχεις ορισμένες αντιλήψεις για το ρομαντισμό και την οικειότητα, που θα μεταμορφωθούν κι αυτές επίσης!

ζώδια αιγόκερως

Νιώθεις αυτή τη στιγμή, σαν να επενδύεις όλη την παθιασμένη σου προσπάθεια στην ερωτική σου ζωή…και ο εραστής σου, είναι πολύ ευτυχισμένος που το κάνεις. Είναι πιθανό να έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας μια ήρεμη και καθησυχαστική ατμόσφαιρα, αλλά μάλλον θα είναι σύντομη. Όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι σημαντική πηγή απογοήτευσης. Στην πραγματικότητα, μπορεί να μείνεις ευχαριστημένη, από τις πρωτοβουλίες που θα πάρει ο εραστής σου!

ζώδια υδροχόος

Κάτι στη σχέση σου, μπορεί να μην είναι τόσο τέλειο και ρόδινο, όσο το επιθυμείς. Όμως μπορείς με τον αγαπημένο σου να δημιουργήσεις καινούργια πάθη και να το βελτιώσετε σημαντικά. Αν λειτουργήσετε σαν ομάδα, για να κάνετε μια κοινή πτυχή της σχέσης σας καλύτερη…. μπορεί να είναι ο τέλειος, ερωτικός καταλύτης για να αναρωτηθείτε, τι άλλο μπορείτε να καταφέρετε!Σ

ζώδια ιχθύες

Μπορεί αυτό που συμβαίνει στην ερωτική σου ζωή, να είναι μια περίπτωση του τύπου : δεν αναβάλλω για αύριο, ό,τι μπορώ να κάνω σήμερα. Ακόμα κι αν πιστεύεις πως έχεις οργανωθεί τέλεια ή δεν θα αναβάλλεις τη δράση σου, υπάρχει ένα θέμα στα ερωτικά σου, που χρειάζεται προσοχή….και δεν έχει καμία πρόθεση να εξαφανιστεί από μόνο του. Αυτή είναι η στιγμή για να ταξινομήσεις τις ανάγκες που λύνονται γρήγορα και αποτελεσματικά, ακόμα και αν φαίνονται ασήμαντες

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments