Αθλητισμός

Αντρέ Βιεϊρίνια: Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη για τον τραυματισμό του

Αντρέ Βιεϊρίνια: Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη για τον τραυματισμό του
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα μείνει έξω για έξι μήνες και ο Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται στο πλευρό του.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα μείνει έξω για έξι μήνες και στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να πιστέψουν στον ΠΑΟΚ την κακοδαιμονία που έχει χτυπήσει την ομάδα τους.

Στο μισό της χρονιάς έχουν κάνει τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Λίγο πριν αλλάξει είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο τον Μάρτιο στην Τούμπα ήρθε αυτός του Ζοσέ Μαουρίσιο και χθες ο σοβαρός τραυματισμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια που θα μείνει και ο Πορτογάλος εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το μέλος του Δ.Σ της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, αναρτώντας μία φωτογραφία στην οποία αναγράφεται: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η απώλεια στον αγώνα με τη Λάρισα δεν ήταν σε καμία περίπτωση οι δύο βαθμοί που άφησε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπεβλήθη το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ. Τ’αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Βιεϊρίνια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου.

Το πλάνο της αποκατάστασης του τραυματισμού θ’αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Αρχηγέ είμαστε όλοι δίπλα σου»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments