Αθλητισμός

Αντρέ Βιεϊρίνια: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι – Ρήξη πρόσθιου χιαστού

Αντρέ Βιεϊρίνια: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι – Ρήξη πρόσθιου χιαστού
Τα χειρότερα δυνατά νέα για τον ΠΑΟΚ. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. Τουλάχιστον 7 μήνες εκτός δράσης.

Είναι το τραγικό πρόσωπο ενός ολόκληρου πρωταθλήματος. Το πρόσωπο της θλίψης, εν μέσω μιας πανηγυρικής, ιστορικής σεζόν για τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο της Βορείου Ελλάδος. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν θα μπορέσει να προσφέρει άλλο για φέτος τις υπηρεσίες του στον Δικέφαλο. Καθώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν τα χειρότερα δυνατά νέα.

Οπως έγινε γνωστό, ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας, για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη το βράδυ της Κυριακής, στην αναμέτρηση με τη Λάρισα.

Αυτή η τόσο ανύποπτη φάση, λοιπόν, θα τον αφήσει εκτός δράσεις για τουλάχιστον 6-7 μήνες. Καθώς οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η απώλεια στον αγώνα με τη Λάρισα δεν ήταν σε καμία περίπτωση οι δύο βαθμοί που άφησε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπεβλήθη το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ. Τ’αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Βιεϊρίνια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου.

Το πλάνο της αποκατάστασης του τραυματισμού θ’αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Αρχηγέ είμαστε όλοι δίπλα σου»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments