Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Έξαλλος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, παίρνει… σκούπα

Γιώργος Δώνης: Έξαλλος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, παίρνει… σκούπα
Ο Γιώργος Δώνης εκνευρίστηκε με την τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ.

O Γιώργος Δώνης είδε την ομάδα του να κάνει μία από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις και δεν μπορούσε να… χωνέψει την άσχημη εικόνα της.

Η ήττα από τον ΟΦΗ έκανε έξαλλο και τον προπονητή του Παναθηναϊκού, που επί της ουσίας επεσήμανε μέσω της δημόσιας τηλεόρασης, πως επίκειται μια επιχείριση «σκούπας» στο ρόστερ.

Ο Έλληνας τεχνικός δε θέλησε απλά να κάνει τη δήλωση στις κάμερες, αλλά και να προαναγγείλει τις διεργασίες, στις οποίες βρίσκεται μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα.

Οι δυο τους, βέβαια, πρέπει να περιμένουν να μάθουν το μπάτζετ της νέας σεζόν, μαζί με την οριστική απόφαση για την έκδοση της άδειας.

Υπάρχει, λοιπόν, σύμφωνα με την «Πράσινη», σημαντική πιθανότητα να γίνει… σκούπα στο ρόστερ του «τριφυλλιού», με τον Δώνη να θεωρεί πως υπάρχουν παίκτες, των οποίων το αληθινό επίπεδο δεν είναι για τον Παναθηναϊκό και πρέπει να υπάρξει ένα «ξεσκαρτάρισμα», για να προχωρήσει η ομάδα στο επόμενο επίπεδο αγωνιστικά.

Για να γίνουν όλα αυτά, βέβαια, όλοι πρέπει να περιμένουν πρώτα την κατάληξη της υπόθεσης της αδειοδότητσης, γεγονός που σχετίζεται με το μπάτζετ της χρονιάς που θα έρθει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments