Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Γιώργος Βουλγαράκης παρουσίασε τους υποψηφίους του

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Γιώργος Βουλγαράκης παρουσίασε τους υποψηφίους του
Δημοτικές εκλογές 2019: Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων, ο κ. Βουλγαράκης άσκησε σφοδρή κριτική στα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Τους πρώτους υποψήφιους του δημοτικού συνδυασμού «Αθήνα και πάλι Αθήνα» στις δημοτικές εκλογές 2019 παρουσίασε σε εκδήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Βουλγαράκης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο κ. Βουλγαράκης, αφού άσκησε σφοδρή κριτική στα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής, διερωτήθηκε: «Ενώ όλοι συμφωνούν πως οι θητείες Καμίνη πήγαν την πόλη πίσω, οι εκπρόσωποι αυτής της λογικής φιλοξενούνται ως αστέρες στα ψηφοδέλτια, τόσο του συνδυασμού “Αθήνα Ψηλά” όσο και του συνδυασμού “Αθήνα είσαι Εσύ»”.

Αναφερόμενος στη σύνδεση των δημοτικών εκλογών με την όξυνση του πολιτικού κλίματος, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η Αθήνα δεν ψάχνει τον τρόπο να κάνει πρόβα για εθνικές εκλογές.

Συμφωνούμε ασφαλώς και εμείς ότι η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώσει για τη χώρα, αλλά αυτό δε θα κριθεί από τη δημοτική κάλπη.

Θα υπάρχει άλλωστε την ίδια ημέρα και κάλπη των ευρωεκλογών. Ψάχνει για τον δήμαρχο που θα της δώσει τη δυνατότητα να ξανασταθεί στη θέση που της αξίζει».

Με σύνθημα “Έχω την Αθήνα στην καρδιά μου και για αυτή την Αθήνα αξίζει να αγωνιστούμε. Μπορούμε να το κάνουμε μαζί” ο Γιώργος Βουλγαράκης κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης, (γενν. 4 Ιουνίου 1959), είναι Έλληνας πολιτικός και Πανεπιστημιακός.

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και κατάγεται από τη γνωστή πολιτική οικογένεια των Τρουλλινών της Ρεθύμνης (Μέλαμπες Αγίου Βασιλείου).

Ο Νικόλαος Τρουλλινός  υπήρξε Βουλευτής (1932-1935), ανιψιός του Ιωάννη Τρουλλινού  Βουλευτή (1956-1961) και του Γεωργίου Βουλγαράκη Βουλευτή του Εθνικού Συναγερμού και της ΕΡΕ.

Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά, Νομικά στη Νομικής Σχολή Αθηνών ενώ είναι Διδάκτορας Οικονομικών του Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Επιστημονικός ερευνητής στο Παν/μιο Αθηνών,  έχει διδάξει στο Οικονομικό Τμήμα του Παν/μιου Αθηνών, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) , στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), στο Ευρωπαϊκό Παν/μιο καθώς και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων εργάστηκε στο χώρο του Τουρισμού και της Διαχείρισης Ακινήτων , σε οικογενειακές επιχειρήσεις στην Κρήτη, ενώ παράλληλα με τις σπουδές του δίδασκε σε Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια.

Είναι παντρεμένος με την Συμβολαιογράφο Κατερίνα Πελέκη, πατέρας τεσσάρων παιδιών (Παυλίνα, Αποστόλης, Διονύσης και Χάρις).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments