Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (15/4/19)

Ζώδια σήμερα: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (15/4/19)
Ζώδια σήμερα: Ερωτική χαρτομαντεία για όλους.

Ζώδια σήμερα: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (15/4/19).

Ζώδια σήμερα: Ερωτική χαρτομαντεία για όλους.

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 28. Ο Άντρας (Άσσος Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:

  • Ερωτική επανένωση
  • Αισθηματικές αλλαγές
  • Επαγγελματική επιτυχία

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Οι μέρες έχουν γεμίσει από νέα πρόσωπα που επιθυμούν να σας κερδίσουν σε προσωπικό επίπεδο. Δώστε χρόνο για να ξεκαθαρίσουν οι προσωπικότητες.

Ταύρος

Σίγουρα το έχετε παιδέψει το μυαλό και την καρδιά σας πολύ αυτό το χρονικό διάστημα, και μάλλον τώρα είστε έτοιμοι για να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.

Δίδυμοι

Δεν σας απασχολεί πραγματικά καθόλου, το παρελθόν σας. Το μόνο που θέλετε στο τώρα σας, είναι να βρείτε μια νέα σοβαρή προσωπικότητα να σας αγαπήσει.

Καρκίνος

Πολλά αυτά που έχετε ζητήσει στον άνθρωπο σας να αλλάξει, και μάλλον τώρα έχει αρχίσει και δυσκολεύεται. Πιθανόν και να σας ζητήσει χρόνο!

Λέων

Οι περισσότερες επικοινωνιακές εντάσεις που έχετε με τον σύντροφο σας, είναι προϊόν από τα τρίτα πρόσωπα που σας ενοχλούν κατά καιρούς την σχέση.

Παρθένος

Όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα με το άτομο που αγαπάτε, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, για να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.

Ζυγός

Θα σημειωθούν αυτές τις ημέρες, μόνο θετικά γεγονότα στην ερωτική και την επαγγελματική σας ζωή. Πιθανόν και μερικοί από εσάς να έχετε μια επιστροφή.

Σκορπιός

Ένα φιλικό πρόσωπο, θέλει να εισβάλει στην ζωή σας και να σας δείξει ότι έχει συναισθήματα για εσάς. Προσοχή μόνο στις όποιες δεσμεύσεις κρύβει πίσω του!

Τοξότης

Οι ματιές και τα λόγια που τρέχουν αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, με κάποιον γνώριμο σας, μάλλον σας έχουν κάνει και αισθάνεστε περίεργα αλά και όμορφα.

Αιγόκερως

Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που σας έρχονται από το παρελθόν, θα σας βάλουν σίγουρα σε βαθιέ σκέψεις, για να τολμήσετε μια επανασύνδεση, με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Υδροχόος

Τα λόγια των τρίτων σας είναι περιττά. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι οι πράξεις τους, που σίγουρα θα έρθουν και ίσως πιο έντονες από ότι το πιστεύετε.

Ιχθείς

Μια επικοινωνιακή ενόχληση θα δεχτείτε από κάποιον πιο παλιό σας αισθηματικό γνώριμο που θέλει να σας κερδίσει και πάλι μέσα στην ζωή του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments