Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision

Ελένη Φουρέιρα: Επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision
Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στην σκηνή της Eurovision, αυτή τη φορά στον τελικό του Τελ Αβίβ.

Ένα χρόνο μετά από την εκρηκτική της εμφάνιση στην Eurovision με το «Fuego», η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision, αυτή τη φορά παρασύροντας το κοινό του δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού στον τελικό του Τελ Αβιβ.

\Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρείρα, θα βρεθεί στη σκηνή της Eurovision τη βραδιά του τελικού στις 18 Μαΐου, μαζί τους Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw και Verka Serduchka, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο ο Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Η Conchita Wurst θα τραγουδήσει το «Heroes», ο Måns Zelmerlöw το «Fuego» και ο Verka Serduchka το «Toy».

Στο τέλος οι τέσσερις καλλιτέχνες, μαζί με τον Gali Atari, θα τραγουδήσουν το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε την Eurovision του 1979.

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision του 2018, εκπροσωπώντας την Κύπρο, θεωρείται μία από τις πιο εικονικές στην ιστορία του διαγωνισμού.

Το «Fuego» σάρωσε τα charts, το YouTube και τις ψηφιακές πλατφόρμες. Εκτός από τα εκατομμύρια προβολών στο YouTube, το τραγούδι αναδείχθηκε πρώτο στις ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα το 2018, έγινε πλατινένιο στην Ισπανία και χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία.

Η Ελένη Φουρέιρα περιοδεύει ασταμάτητα, έχοντας κάνει sold out εμφανίσεις σε περισσότερους από 35 σταθμούς, τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο, όσο και σε χώρες όπως η Ισλανδία, η Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία, η Γαλλία, το Ισραήλ και η Ρουμανία.,

Η συνεργασία με τον Snoop Dogg και το διεθνές άλμπουμ

Η Ελένη Φουρέιρα έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις και πριν από λίγες ημέρες με το «Sirens», την επανεκτέλεση του «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics, στην οποία συνεργάζεται με τους KAAN και Snoop Dogg.

Το smash hit σκαρφάλωσε αμέσως στο No. 1 των τάσεων του YouTube και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολών σε μία εβδομάδα.

Στο μεταξύ, η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει την ευρωπαϊκή περιοδεία της, με επόμενο σταθμό της το Παρίσι, καθώς και την προετοιμασία του διεθνούς άλμπουμ της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments