Ζώδια

Αστρολογία: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία

Αστρολογία: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία
Αστρολογία: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία (24:18 στους Ιχθύς / Τοξότη).

Αστρολογία 16-17/04: Το Σύμπαν ακούει τα “θέλω” μας.

«Τα μάτια χωρούν πιο πολλά από το στομάχι» (όπως λέει μια παροιμία). Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό τώρα να καλομάθετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Ιδίως στους τομείς των σχέσεων, των δαπανών, των επιθυμιών, της ευχαρίστησης και της κοινωνικής επαφής.

Η επιθυμία σας για εκπλήρωση και ικανοποίηση μπορεί να υπερβαίνει τους πόρους σας και μπορεί να μην το καταλάβετε καν, μέχρι να έρθει ο λογαριασμός αργότερα (πιθανότατα υπό τη διέλευση του Κρόνου).

Μπορεί επίσης να βρείτε ότι χρειάζεστε περισσότερη γνώση, κατανόηση, πίστη, ελευθερία ή αισιοδοξία από ότι έχετε στη διάθεσή σας. Αυτό μπορεί να σας δελεάσει να παραφουσκώσετε αυτό που πραγματικά έχετε για να το αντισταθμίσετε. Για παράδειγμα, μπορεί να καταφύγετε στην κολακεία, τη χειραγώγηση ή την υπερβολική αισιοδοξία σε μια προσπάθεια να καλύψετε την έλλειψη πραγματικής εμπιστοσύνης, δεσμού ή προετοιμασίας.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που η δημιουργικότητα σας είναι υψηλή και είστε σε θέση να βγάλετε λαγούς από το καπέλο σας στην στιγμή. Το πρόβλημα είναι ότι θα μπορούσατε να απλώσετε υπερβολικά τον εαυτό σας κάνοντας το αυτό.

Αστρολογία 16 Απριλίου – Ο Ερμής βγαίνει από την σκιά (29:38 στους Ιχθύς, επόμενη σκιά στις 20 Ιουνίου)

Ο Ερμής επιτέλους αφήνει την Σκιά –το τμήμα του Ζωδιακού όπου ήταν ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι η σύγχυση, οι καθυστερήσεις και οι παρεξηγήσεις των τελευταίων 2 μηνών έχουν ως επί το πλείστον διαλυθεί. Τα πράγματα λίγο πολύ θα πρέπει να έχουν επανέλθει σε κανονική λειτουργία (όποια και αν είναι αυτή).

Η διαφορά είναι ότι τώρα έχετε το πλεονέκτημα να βλέπετε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, αφού επανεξετάσατε, ξανασκεφτήκατε και αναμασήσατε πληροφορίες και αντιλήψεις τους τελευταίους 2 μήνες. Αυτό σας δίνει περισσότερες επιλογές από όσες είχατε πριν.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αν πιστεύατε πως κάτι ήταν καλή ιδέα πριν από ένα μήνα ή πριν από δύο χρόνια, τώρα συνειδητοποιείτε ότι μια διαφορετική προσέγγιση, απόφαση ή τρόπος κατανόησης μπορεί να είναι καλύτερα.

Αστρολογία 16 Απριλίου – Ο Ερμής βγαίνει από την σκιά (29:38 στους Ιχθύς, επόμενη σκιά στις 20 Ιουνίου)

Εάν περιμένατε μέχρι ο Ερμής να τελείωσε τον ανάδρομο κύκλο του προτού πάρετε μια τελική απόφαση σχετικά με κάτι ή μέχρι να δράσετε πάνω σε κάτι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ρίξετε μια ακόμη ματιά σε ό,τι κι αν είναι αυτό.

Απλά μην ξεχάσετε την κοινή λογική σας και να θυμάστε ότι ο Ερμής είναι μόνο ένας παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα της απόφασής σας. Χρησιμοποιήστε την κρίση και τη σοφία σας.

Αστρολογία 17 Απριλίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό (έως τις 06 Μαΐου)

Ευθύτητα του λόγου, γρήγορες αντιλήψεις και μια στάση που χαρακτηρίζεται από άμεση δράση χαρακτηρίζουν αυτή την διέλευση. Ενώ ο Ερμής περνά με ταχύτητα μέσα από τον αστερισμό του Κριού, μπορεί να νιώσετε την παρόρμηση να περάσετε απευθείας στο ψητό στις συζητήσεις σας και σε άλλες μορφές επικοινωνίας.

Η γλώσσα του σώματος μιλά δυνατά τώρα, όπως και οι πράξεις. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει αυθόρμητα τις λέξεις, την κατανόηση και τη γνώση μαζί με το θάρρος της έκφρασης. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να πείτε πράγματα πάνω στον θυμό σας, στην ανυπομονησία σας ή από παρόρμηση, που αργότερα θα μετανιώσετε.

Αστρολογια 17 Απριλίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό (έως τις 06 Μαΐου)

Είναι μια εποχή που προτιμάτε να μπαίνετε στο ψητό –να αναγνωρίσετε τα θέματα και να προχωρήσετε– αντί να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες. Είναι η ιδανική εποχή για ιδέες που μπορούν να αναπτυχθούν αργότερα.

Είναι επίσης ιδανική περίοδος για να σκεφτείτε ανεξάρτητα και να ακολουθήσετε τις σκέψεις σας προς νέες οπτικές.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments