Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (16/4/19)

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (16/4/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου 2019.

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για την Τρίτη 16/4/19.

  • Ζώδια Κριός

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να εμβαθύνετε στο παρελθόν σας και να θυμηθείτε τα διδάγματα που έχετε πάρει. Ο στοχασμός μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε την τρέχουσα κατάσταση της ερωτικής σας ζωής στη σωστή προοπτική. Προς τον παρόν απολαύστε τις χαρές της εργένικης ζωής.

  • Ζώδια Ταύρος

Το να επικοινωνείτε τα συναισθήματά σας στους άλλους δεν είναι πάντα τόσο απλό όσο ελπίζατε. Όπως και με κάθε δεξιότητα, χρειάζεται πρακτική για να έρθετε σε ειλικρινή επαφή με τους άλλους ανθρώπους, ειδικά με κάποιον/α που μόλις αρχίζετε να γνωρίζετε. Δώστε χρόνο σε αυτή τη διαδικασία και να είστε ο εαυτός σας.

  • Ζώδια Δίδυμοι

Πριν απολαύσετε άλλο ένα μεγάλο φλυτζάνι σοκολάτα, ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε πού συνεχίζουν να εξαφανίζονται τα χρήματά σας. Αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να σπαταλήσετε τις αποταμιεύσεις σας. Να είστε φειδωλοί με τα χρήματα σας τώρα, ώστε να μπορέσετε να τα ξοδέψετε σε κάτι σημαντικό αργότερα.

  • Ζώδια Καρκίνος

Η επιστροφή στα συνεχή ραντεβού μπορεί να είναι κάτι ιδιαίτερα αγχωτικό, αλλά δεν θα καταφέρετε κάτι αν συνεχίσετε να κρύβεστε στο καβούκι σας. Χαλαρώστε σε σχέση με αυτό, βγαίνοντας έξω για διασκέδαση αρχικά με παρέες φίλων. Κάντε το με τους δικούς σας ρυθμούς.

  • Ζώδια Λέων

Είστε υπόδειγμα πιστού φίλου για τους άλλους. Αλλά πόσο καλός φίλος είστε για τον εαυτό σας; Σήμερα κάντε για εσάς ό,τι θα κάνατε για τον καλύτερό σας φίλο. Να είστε συμπονετικοί προς τον εαυτό σας και να θυμάστε να τον ανταμείβετε ανάλογα.

  • Ζώδια Παρθένος

Σήμερα μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια για ένα πρόβλημα που σας ενοχλεί. Μην φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια από εκείνον/η τον/την σέξι τύπο/κοπέλα που έχετε βάλει στο μάτι. Θα σας δώσει την τέλεια δικαιολογία για να ξεκινήσετε μια συζήτηση. Φροντίστε να φλερτάρετε σαν επαγγελματίας.

  • Ζώδια Ζυγός

Οι φίλοι και η οικογένειά σας δεν σας έχουν δει εδώ και πολύ καιρό και αναρωτιούνται τι κάνετε. Τηλεφωνήστε τους για να τους ενημερώσετε για τα τελευταία νέα στη ζωή σας. Ίσως να εκπλαγείτε αν μάθετε πόσο ενδιαφέρονται για τον κόσμο σας.

  • Ζώδια Σκορπιός

Προσπαθήστε να μην ελέγχετε τη ζωή των φίλων σας. Είναι φυσικό να θέλετε να προστατέψετε τα φιλαράκια σας από τις παγίδες που κρύβουν οι σχέσεις, αλλά καλό θα ήταν να πάρουν τα μαθήματά τους χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Προσφέρετε τις συμβουλές σας όταν σας ζητηθούν και στη συνέχεια αποχωρήστε.

  • Ζώδια Τοξότης

Το να αμφισβητείτε τις αυθεντίες είναι υγιές, αλλά το να διαφωνείτε διαρκώς με το ραντεβού σας για όλα δεν είναι ότι καλύτερο. Σκεφτείτε προτού αρχίσετε να συζητάτε έντονα για κάθε θέμα που προκύπτει κατά τη διάρκεια του δείπνου. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να είναι κάποιος παθιασμένος και να είναι κακός μπελάς.

  • Ζώδια Αιγόκερως

Αν κάποιος/α δεν επιστρέψει την κλήση σας για δεύτερη φορά, μην το πάρετε προσωπικά. Η χημεία είναι κάτι που είτε υπάρχει είτε όχι. Ίσως δεν έχει καμία σχέση με σας. Ίσως δεν ήταν έτοιμοι για σχέση. Ο/Η επόμενος/η παρακαλώ!

  • Ζώδια Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό ήσασταν ένας ανεμοστρόβιλος συναισθημάτων. Ήρθε η ώρα να οργανώσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας! Αυτές οι μεταβολές της διάθεσης μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της τάσης σας να χτίζετε έναν τοίχο γύρω από τον πληγωμένο σας εγωισμό αντί να προσπαθείτε να τον γιατρέψετε.

  • Ζώδια Ιχθύες

Εάν ο στόχος σας είναι η αληθινή αγάπη, τι κάνετε τώρα για να τον κάνετε πραγματικότητα; Ο έρωτας δεν θα σας βρει αν κάθεστε διαρκώς στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση στον καναπέ! Βγείτε εκεί έξω και γνωρίστε μερικούς ανθρώπους. Συμμετέχετε σε μια ομάδα αδέσμευτων για να ξεκινήσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments