Ελλάδα

Σεπόλια: Δέχτηκε επίθεση στο σπίτι του και στη συνέχεια έχασε τη ζωή του

Σεπόλια: Δέχτηκε επίθεση στο σπίτι του και στη συνέχεια έχασε τη ζωή του
Τραγικό περιστατικό στα Σεπόλια με έναν ηλικιωμένο να δέχεται επίθεση μέσα στο σπίτι του.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στα Σεπόλια. Ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 85 ετών. Ο άτυχος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”.

Ο 85χρονος νοσηλευόταν από την περασμένη Κυριακή όταν και είχε μεταφερθεί με βαριά τραύματα. Η περιπέτεια του ξεκίνησε όταν άγνωστοι προσπάθησαν να τον ληστέψουν μέσα στο σπίτι του.

Οι κακοποιοί δεν αρκέστηκαν στο να κλέψουν τα αντικείμενα αξίας που είχε ο ηλικιωμένος, αλλά τον χτύπησαν με άγριο τρόπο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό που τελικά του στέρησε και την ζωή.

Σεπόλια: Δεν μπορούσε να μιλήσει στους αστυνομικούς

Το πρωί της Κυριακής διακομίστηκε στον “Ερυθρό Σταυρός” με τραύματα στην κάτω γνάθο. Μάλιστα, δεν ήταν σε θέση να μιλήσει και να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς. Ακόμα και το ΕΚΑΒ έφτασε στο διαμέρισμα του μετά από τηλεφώνημα γείτονα που τον βρήκε σε αυτή την κατάσταση.

Τελικά ο 85χρονος υπέκυψε στα τραύματα του και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση και τα ακριβή αίτια θανάτου θα προκύψουν από τη νεκροψία.

Ωστόσο από τη στιγμή που ο άτυχος άντρας δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση το έργο των αστυνομικών αρχών δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments