Μedia

Θανάσης Πατριαρχέας: Έτσι κατάφερα να πάρω τον ρόλο που με ανέδειξε

Θανάσης Πατριαρχέας: Έτσι κατάφερα να πάρω τον ρόλο που με ανέδειξε
Ο Θανάσης Πατριαρχέας διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στα επαγγελματικά του και αποκαλύπτει πώς πήρε τον ρόλο που τον ανέδειξε.

Ο ηθοποιός και αγαπημένος πρωταγωνιστής της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», Θανάσης Πατριαρχέας μιλάει για το πώς κατάφερε να πάρει το ρόλο που τον έκανε αναγνωρίσιμο και αγαπητό στο ευρύ κοινό.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι απόψε το βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή “The 2 Night Show” και θα μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκτός από τα επαγγελματικά του, και για την προσωπική του ζωή.

Στην εκπομπή θα είναι επίσης καλεσμένη η Αλεξία Έβερτ, καθώς και ο Λάκης Γαβαλάς.

Η Αλεξία Έβερτ μιλάει για τον γάμο της με τον Γιώργο Αλβέρτη και το ιατρικό λάθος που τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι εδώ και 14 χρόνια.

Ο Λάκης Γαβαλάς κάνει τον δικό του απολογισμό του και μιλάει για τις δύσκολες στιγμές στη φυλακή και τις δικαστικές εξελίξεις.

Θανάσης Πατριαρχέας: Σύντομο βιογραφικό

O Θανάσης Πατριαρχέας είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Καλαμάτα και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Αποφοίτησε από τη Σχολή Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν» από το 2010 έως το 2013.

Σειρές

Το 2014 κάνει το ντεμπούτο του στα τηλεοπτικά, παίζοντας στη σειρά “Δικαίωση”, υποδυόμενος ένα δημοσιογράφο. Το 2015 τον είδαμε στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη “Εθνική Ελλάδος” στο Mega, ως αστυνομικό, αλλά και στην κωμική σειρά του Alpha “Οι άσφαιροι”.

Φέτος, τη σεζόν 2018-2019 συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και υποδύεται τον Μιχάλη. Ο Μιχάλης είναι ο πολύ μικρότερος σε ηλικία αδερφός του Δημήτρη.

Ο Δημήτρης τον μεγάλωσε χωρίς αγάπη, του στέρησε το μερίδιο που του αναλογούσε στην πατρική περιουσία και τον έδιωξε, με τον τρόπο του, από κοντά του.

Ο Μιχάλης κρύβει την ευαισθησία του πίσω από μια επιθετική συμπεριφορά που του επιτρέπει να κρύβει την ευάλωτη φύση του.

Θα καταφέρνει μόνος του να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να γίνει ένας διάσημος ηθοποιός, κάτι που τελικά δεν του προσφέρει την ευτυχία και τη γαλήνη που αναζητά.

Στην πορεία θα γνωρίσει τη Μαρίνα και ένας έρωτας που μοιάζει αγνός και πρωτόγνωρος θα γεννηθεί ανάμεσά τους…

Είναι όμως ικανός να κλείσει τις πληγές που και οι δυο τους έχουν ανοιχτές; Ή είναι ήδη πολύ αργά γι’ αυτό;

Ταινίες

Το 2011 έπαιξε στην ταινία “Βίοι Αγίων” σε σκηνοθεσία Γιάννη Σολδάτου.

Θέατρο

Στο θέατρο κάνει το ντεμπούτο του όταν ήταν ακόμα στο δεύτερο έτος της σχολής, παίζοντας στην παράσταση “Περί Ζώων” της Ελφρίντε Γέλινεκ.

Τα τελευταία χρόνια συμμετείχε σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, όπως ήταν τα έργα “Grexit” (2015), “Φράνσις”, “Για όλα φταίει ο φίλος μου”, “Βέρθερος”, “Άλκηστις” και “The Curing Room” (2016), “Η γέννηση του κόσμου…και ιστορίες των θεών του Ολύμπου” (2017), “Η ιστορία του Πρίγκιπα της Κούμπα Τάντι” και “Εκκλησιάζουσες” (2018).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments