Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (17/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (17/4/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (17/4/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

  • ζώδια σήμερα Κριός

Ετοιμαστείτε για μια δημιουργική ώθηση, αγαπητοί Κριοί! Ο Ερμής της επικοινωνίας περνά στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 6 Μαΐου. Βγείτε στην κοινή θέα και παραμερίστε κάθε σκέψη για διακριτικότητα. Είναι η ιδανική περίοδος να προωθήσετε τον εαυτό σας, χάρη σε αυτή την επίσκεψη που τη δέχεστε μία φορά κάθε χρόνο. Θα καταφέρετε να επιφέρετε εξελίξεις σε όλα τα σχέδιά σας, με γνώμονα την αξιοπιστία και τη συνέπεια. Αναζητήστε εκείνους που σέβεστε τις θέσεις τους και κάντε χώρο γι’ αυτούς στη ζωή σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η δημιουργική σας πλευρά παίρνει τα ηνία των εξελίξεων, αγαπητοί Ταύροι! Ο εκφραστικός Ερμής περνά στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας της φαντασίας, απ’ όπου θα αφυπνίσει τη μούσα της έμπνευσης μέχρι τις 6 Μαΐου.

Για να μην χάσετε καμία από τις πολύτιμες επισκέψεις της στον ύπνο ή τον ξύπνιο σας, φροντίστε να καταγράφετε όλες τις ιδέες και τα όνειρά σας.

Υποδεχθείτε με ανοικτές αγκάλες όλη αυτή τη φρέσκια ενέργεια, που θα σας βοηθήσει να επουλώσετε πολλές από τις πληγές του παρελθόντος. Αποβάλετε τα βάρη σας και αφήστε το καινούργιο να καταλάβει τη θέση τους!

Δίδυμοι

Η δημοτικότητά σας παίρνει ξανά την ανιούσα, αγαπητοί Δίδυμοι! Να ευχαριστήσετε τον κοινωνικό κυβερνήτη σας τον Ερμή, που περνά στον Κριό και στον 11 Οίκο σας της ομαδικής δράσης. Θα έχετε πολλούς λόγους να χαίρεστε με τις ομάδες σας μέχρι τις 6 Μαΐου, ενώ ο κύκλος σας θα διευρυνθεί με πολλούς ομοϊδεάτες σας. Είναι η ιδανική στιγμή να αρχίσετε να υλοποιείτε ένα φιλόδοξο εγχείρημα που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Επίσης, αξιοποιήστε το τεχνολογικό πλεονέκτημα της περιόδου για να αναβαθμίσετε τις συσκευές αλλά και τα διαδικτυακά προφίλ σας!

Καρκίνος

Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Μέχρι τις 6 Μαΐου ο επιχειρηματικός Ερμής επισκέπτεται τον Κριό και θα πυροδοτήσει τον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Τώρα θα νιώσετε πιο δυνατή την ώθηση να ανελιχθείτε: Μαθαίνετε γρήγορα και θα συντονιστείτε σύντομα, ώστε να μπορέσετε να πορευτείτε στη διαδρομή ενός πιο προβεβλημένου ρόλου. Η αποφασιστικότητα και η επικέντρωσή σας θα έλξει κοντά σας και τα κατάλληλα άτομα για να φτάσετε στην επιτυχία!

ζωδια σήμερα Λέων

Όλος ο κόσμος είναι το δικό σας σκηνικό, αγαπητοί Λέοντες! Μέχρι τις 6 Μαΐου ο ευέλικτος Ερμής θα διαμένει στον Κριό και τον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών και της περιπέτειας. Μήπως τελευταία είχατε περιορίσει κάπως τα οράματά σας; Τώρα θα επανέλθετε στις πολλές διαδρομές, που θα διευρύνουν τη συνολική οπτική σας για τα πράγματα. Μαζί με την αισιοδοξία, επιστρέφει και η αγάπη σας να γνωρίζετε καινούργια μέρη και άλλες κουλτούρες. Πιο κοντά στην εστία σας, μην εκπλαγείτε αν σας επισκεφθούν φίλοι από κάθε περίοδο της ζωής σας!

Παρθένος

Η γλώσσα του σώματος δεν είναι μια διάλεκτος για λίγους… Είναι η διεθνής διάλεκτος της αγάπης, αγαπητοί Παρθένοι! Και αυτή η πτυχή της ζωής σας θα βρεθεί στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας μέχρι τις 6 Μαΐου. Ο γλυκομίλητος Ερμής περνά στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού και της λαγνείας. Μην υποτιμήσετε το σαγηνευτικό σας ταλέντο αυτή την περίοδο, που ο μαγνητισμός σας θα ξεπεράσει τα συνήθη όρια. Οι έντονες δονήσεις χρειάζονται άτομα που να αντέχουν τη δική σας οπτική για τη ζωή, γι’ αυτό ίσως να γίνετε πιο πιεστικοί. Πάντως αν αποζητάτε τη δέσμευση και την αφοσίωση, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να την διεκδικήσετε!

Ζυγός

Έφτασε η στιγμή της εαρινής σας «αφύπνισης», αγαπητοί Ζυγοί! Ξεχάστε τις μοναχικές στιγμές και στραφείτε στην ουσία των πραγμάτων και τις εποικοδομητικές στρατηγικές: Ο αγγελιαφόρος Ερμής μπαίνει στον Κριό και τον 7ο Οίκο σας των δεσμών. Ετοιμαστείτε για επισημοποίηση κάποιων σχέσεων σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, καθώς θα δοθούν οι ευκαιρίες να βάλετε υπογραφές. Αν παράλληλα απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν πλέον κάτι, θα ανακουφιστείτε βγάζοντας από τη ζωή σας το δράμα και τις διενέξεις!

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι για μια γενική ανοιξιάτικη καθαριότητα, αγαπητοί Σκορπιοί; Ο λεπτομερής Ερμής περνά στον Κριό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 6 Μαΐου. Δεν θα σας φανεί δύσκολο να τακτοποιήσετε τους χώρους σας και να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα ανανέωσης αλλά και θαλπωρής. Επίσης, βάλτε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας και κάθε εκκρεμότητα, καθώς οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για να βγείτε κερδισμένοι. Θα ωφεληθείτε από κάθε νέα συνήθεια στον τομέα της ευεξίας, γι’ αυτό φροντίστε την υγεία σας και στραφείτε στην προσεγμένη διατροφή και την άσκηση!

Τοξότης

Βγάλτε στην επιφάνεια τη πιο «λαμπερή» πλευρά σας, αγαπητοί Τοξότες! Ο εκφραστικός Ερμής θα διαμείνει στον 5ο Οίκο σας τα πολυτέλειας και της αγάπης μέχρι τις 6 Μαΐου. Θα τραβάτε πάνω σας την προσοχή όπου κι αν βρεθείτε, γι’ αυτό επιδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αν χρειάζεται μια ανανέωση η εξωτερική σας εμφάνιση, είναι η ιδανική περίοδος για να φροντίσετε τα μαλλιά και την γκαρνταρόμπα σας. Επίσης, ο έρωτας θα πλανάται στην ατμόσφαιρα: Θα φέρει καινούργια ενδιαφέροντα στον δρόμο σας ή θα αναζωπυρώσει τη φλόγα με το ταίρι σας… Επιστρατεύστε ένα σαγηνευτικό σκηνικό και τη φαντασία σας!

Αιγόκερως

Το σπιτικό σας γίνεται η δραστήρια έδρα σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Για τις επόμενες εβδομάδες ο εκφραστικός Ερμής θα διαμένει στον Κριό και τον οικιακό 4ο Οίκο σας. Μέχρι και τις 6 Μαΐου δεν θα έχετε καλύτερη ενασχόληση, από το να φροντίσετε τους πιο στενούς δεσμούς σας. Αυτή θα είναι ιδανική αφορμή για να βρεθείτε με συγγενείς ή και παιδικούς φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Αξιοποιήστε την περίοδο και για να τακτοποιήσετε τους χώρους σας, γιατί δεν αποκλείεται να φιλοξενήσετε επισκέπτες!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Ξεμουδιάστε τα κοινωνικά σας φτερά, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο εξωστρεφής Ερμής μπαίνει στον Κριό και θα πυροδοτεί τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας μέχρι τις 6 Μαΐου. Διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας με δραστηριότητες που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά, ακόμα και στο πλαίσιο της κοινότητας. Έτσι θα ανταλλάξετε απόψεις με ομοϊδεάτες και θα αναδείξετε τις συνεργατικές σας ικανότητες, μέσω σχεδίων που χρειάζονται κι άλλα άτομα. Κάθε συνέργεια θα αποτελέσει κίνητρο για εσάς τις επόμενες εβδομάδες, ειδικά για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας έργα!

Ιχθύες

Επιστρατεύστε τις λογιστικές σας ικανότητες, αγαπητοί Ιχθύες! Ο αναλυτικός Ερμής θα διαμένει στον Κριό και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων μέχρι τις 6 Μαΐου. Είναι βέβαιο ότι τον τελευταίο καιρό επικρατούσε μια χαλαρότητα στο πορτοφόλι σας. Γι’ αυτό τώρα καλείστε να στήσετε έναν καινούργιο προϋπολογισμό με μακροχρόνια εφαρμογή. Επίσης, είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με την ποιότητα της δουλειάς σας και τη βελτίωση του γνωστικού σας πεδίου. Έτσι θα καταφέρετε να αδράξετε τις εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments