Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: Ηλιόπουλος – “Να απομονωθεί από όλους η Χρυσή Αυγή στην Αθήνα”

Δημοτικές εκλογές 2019: Ηλιόπουλος – “Να απομονωθεί από όλους η Χρυσή Αυγή στην Αθήνα”
Ο Νάσος Ηλιόπουλος είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Δημοτικές εκλογές 2019: Στην προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί απ’ όλους τους συνυποψηφίους του από το δημοκρατικό τόξο για την απομόνωση της Χρυσής Αυγής και στον δήμο Αθηναίων, αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89 με αφορμή τις χθεσινές προκλήσεις της Χρυσής Αυγής στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών.

«Όλοι πρέπει να κατανοήσουμε πόσο κρίσιμη είναι η μάχη για την ολική απομόνωση της Χρυσής Αυγής, για την πραγματική κατάρρευση των ποσοστών τους στον δήμο Αθηναίων και αυτό δεν αφορά μία παράταξη, αφορά κάθε δημοκρατικό πολίτη» τόνισε.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας εκτιμά αν είναι περισσότερο ενδυναμωμένη ή αποδυναμωμένη η Χρυσή Αυγή, ο Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε πως είναι «ξεκάθαρα αποδυναμωμένη».

Φωτογραφία Facebook


«Ζω , είπε στο τέταρτο δημοτικό διαμέρισμα, όπου η Χ.Α. είχε το μεγαλύτερο -αν όχι από τα μεγαλύτερα ποσοστά στις προηγούμενες εκλογές. Ζω πολύ κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα και γνωρίζω πολύ καλά ποια ήταν η δράση της Χ.Α. Είναι ξεκάθαρα αποδυναμωμένη. Δε θα είναι η έκπληξη των εκλογών αυτή τη φορά η Χ.Α. Είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα αναλάβει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο αντί να συζητάμε για τη σχέση του Κασιδιάρη με το Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητάμε για τη σχέση ενός νεοναζί δολοφόνου με το σωφρονιστικό σύστημα».

Σχετικά με την ασφάλεια στην Αθήνα, σημείωσε ότι «αποτελεί καθολικό δικαίωμα για κάθε πολίτη» ωστόσο, τόνισε ότι δεν πρέπει να το γενικεύουμε.

«Έξι εκατομμύρια τουρίστες δεν έρχονται στην Αθήνα για να ζήσουν την εμπειρία μιας εμπόλεμης ζώνης και δεν μπορούμε επίσης να προσβάλλουμε και τους ανθρώπους του τουρισμού που έχουν φτύσει αίμα για να προσφέρουν ένα ποιοτικό προϊόν στους επισκέπτες», είπε. Επίσης επισήμανε ότι «στα Εξάρχεια υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα που παίζουν πολύ μεγάλα παιχνίδια στο real estate» προσθέτοντας ότι ενώ «είναι μία πιεσμένη γειτονιά τα ενοίκια πηγαίνουν στον Θεό».

Φωτογραφία αρχείου


Σύμφωνα με τον Ηλιόπουλο «η επιχείρηση της αστυνομίας δείχνει ότι τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο» και η παράταξη του, τόνισε, έχει ήδη πραγματοποιήσει μία ανοιχτή συζήτηση και προγραμματίζει και άλλη.

Τέλος, ο κ. Ηλιόπουλος επέρριψε ευθύνες για την εγκατάλειψη των Εξαρχείων και στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή, Καμίνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments