Μedia

Πάτερ Χρήστος Μήτσιος: Ο γνωστός παπάς των φίλων του ΠΑΟΚ μιλάει για την μεγάλη του αγάπη (vid)

Πάτερ Χρήστος Μήτσιος: Ο γνωστός παπάς των φίλων του ΠΑΟΚ μιλάει για την μεγάλη του αγάπη (vid)
Ο πάτερ Χρήστος Μήτσιος, ευρύτερα γνωστός ως "παπά-ΠΑΟΚ" επιστρέφει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για μια συνέντευξη από καρδιάς.

Ο Πάτερ Χρήστος Μήτσιος είναι γνωστός στην Θεσσαλονίκη ως “παπά-ΠΑΟΚ”. Ο αγαπημένος ιερέας των φίλων του “δικεφάλου” βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο “παπά-ΠΑΟΚ” αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους “ασπόμαυρους”,ενώ μιλάει για τη Μεγάλη Εβδομάδα και μοιράζεται τη χαρά που νιώθει όταν τον πλησιάζουν άνθρωποι για να τους ευλογήσει και να τους εξομολογήσει. Την ίδια στιγμή, σχολιάζει τη στάση της Εκκλησίας απέναντι στην ομοφυλοφιλία και τη μοιχεία.

Δείτε το τρέιλερ της αποψινής εκπομπής:

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται επίσης την Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία  αποκαλύπτει γιατί έχει εμμονή να κρύβει τους συντρόφους της αλλά και πόσο συχνά λέει ψέματα. Επιπλέον, απαντά εάν έχει απατήσει αλλά και απατηθεί. Τέλος, υπόσχεται ότι θα φορέσει νυφικό.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλάει για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τους λόγους που τον κάνουν να πιστεύει ότι είναι επιζήμια και καταστροφική για τη χώρα. Τέλος, εξηγεί γιατί επιλέγει να παραμείνει συνειδητά στην περιφέρεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments