Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Υποψήφιοι με την Ένωση Κεντρώων Κώστας Σόμμερ και Γιώργος Ρωμανιάς

Ευρωεκλογές 2019: Υποψήφιοι με την Ένωση Κεντρώων Κώστας Σόμμερ και Γιώργος Ρωμανιάς
Υποψήφιοι στις ευρωεκλογές 2019 με την Ένωση Κεντρώων θα είναι ο Γιώργος Ρωμανιάς και ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Σόμμερ.

Την υποψηφιότητά του για τις ευρωεκλογές 2019 ανακοίνωσε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ. Ο κ. Σόμμερ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή. Οι κ.κ. Λεβέντης και Σόμμερ έδωσαν τα χέρια για την υποψηφιότητα του γνωστού ηθοποιού. Ο γνωστός ηθοποιός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την πολιτική εδώ και καιρό.

Ο Κώστας Σόμμερ γεννήθηκε στις 17η Μάη 1975 και είναι ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.  Το 2005, εμφανίστηκε στην ταινία του Hollywood Deuce Bigalow: European Gigolo, με πρωταγωνιστή τον Rob Schneider. Γεννήθηκε στη Γερμανία, όπου και πέρασε τα περισσότερα από τα παιδικά του χρόνια, ενώ αργότερα μετακόμισε στην Ελλάδα.  Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Του αρέσουν τα extreme sports, η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, το τζετ σκι, τα γρήγορα σκάφη, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Άλλα χόμπι του είναι το kickboxing, η ιστιοπλοΐα, οι καταδύσεις, ο στίβος και τα πυροβόλα όπλα. Σήμερα ζει μεταξύ Αθήνας και Λος Άντζελες.

Ο Κώστας Σόμμερ με τον Βασίλη Λεβέντη


Ευρωεκλογές 2019: Υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων και ο Ρωμανιάς

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Ρωμανιά για την ευρωβουλή ανακοίνωσε η Ένωση Κεντρώων. Ο κ. Ρωμανιάς συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή όπου και συμφώνησαν στην υποψηφιότητα του δικηγόρου.

Ο Γιώργος Ρωμανιάς


Μητρόπουλος: “Φαίνεται πως είμαστε μικροί για τον Ρωμανιά”

“Φαίνεται πως είμαστε μικροί για τον Γιώργο Ρωμανιά”, δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο Αλέξης Μητρόπουλος για τον γνωστό καθηγητή με τον οποίο ίδρυσαν μαζί κόμμα πριν από ένα μήνα αλλά τελικά θα είναι υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων.

Ο κ. Μητρόπουλος πρόσθεσε πως γνώριζε ότι ο κ. Ρωμανιάς συζητούσε με 2-3 κόμματα ακόμη αλλά ότι δεν είχε ενημερώσει για την απόφασή του. “Δεν περιμέναμε πως θα κατέληγε σε κάτι τέτοιο. Εμείς τον είχαμε σε μεγαλύτερη υπόληψη και τον προσέξαμε περισσότερο” είπε αλλά του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments