Video

MasterChef spoiler: Μια νέα κόντρα στο reallity μαγειρικής (vid)

MasterChef spoiler: Μια νέα κόντρα στο reallity μαγειρικής (vid)
MasterChef spoiler: Μια νέα κόντρα γεννήθηκε στην στο reallity μαγειρικής.

MasterChef spoiler: Στο φετινό κύκλο του επιτυχημένου reallity δεν έχουν λείψει οι κόντρες και οι τσακωμοί. Σε αυτούς πρωταγωνιστούσε η Άλκηστις που πλέον δεν βρίσκεται στο παιχνίδι.

Η παίκτρια από την Κρήτη αποχώρησε, αλλά οι τσακωμοί και οι μπηχτές δεν λείπουν. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται η Σπυριδούλα. Πριν λίγες ημέρες υπήρξε ένταση με τον Χρήστο.

Τώρα η διαγωνιζόμενη από τον Βόλο άνοιξε νέα βεντέτα. Στο στόχαστρο της Σπυριδούλας έχει βρεθεί η Εύα που επέστρεψε πρόσφατα στο παιχνίδι.

View this post on Instagram

Η τελική δεκάδα του #MasterChefGR διαμορφώθηκε. Πώς σας φαίνεται; @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef spoiler: Το ξεκίνημα της κόντρας

Η κόντρα ανάμεσα στις δυο παίκτριες ξεκίνησε με αφορμή την επιλογή του Σταμάτη να επιλέξει την Σπυριδούλα να αγωνιστεί για την παραμονή της. Αυτή τη φορά ήταν στην ίδια ομάδα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Σπυριδούλα να τα κατηγορεί την Εύα για κάθε αστοχία στην ομαδική δοκιμασία.

Στο αποψινό επεισόδιο δεν λείπουν οι εντάσεις. Λίγο πριν οι κριτές ανακοινώσουν το αποτέλεσμα, η Σπυριδούλα τους σταματάει και ζητάει να καθίσει στην θέση της Εύας. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την ρώτησε αν αισθάνεται καλά και εκείνη του απάντησε ότι απλά θέλει να καθίσει.

Το μυαλό όλων πάει σε μια απρέπεια από την πλευρά της Σπυριδούλας. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει την ανωτερότητα της και απαίτησε σεβασμό από την συμπαίκτρια της. Βέβαια δεν αποκλείεται όλα αυτά να προκύπτουν από ένα καλοστημένο μοντάζ στο τρέιλερ της εκπομπής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments