Video

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Τι θα δούμε στο αποψινό (18/4/19) επεισόδιο (vid)

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Τι θα δούμε στο αποψινό (18/4/19) επεισόδιο (vid)
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα - Σεζόν 6: Νέο, απολαυστικό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης κωμικής σειράς του Alpha μας χαρίζουν άφθονο γέλιο σε κάθε επεισόδιο.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Στο αποψινό επεισόδιο οι εξελίξεις αναμένεται να είναι για ακόμη μία φορά απολαυστικές.

Ο Αλέξανδρος (Χρήστος Κοντογεώργης) και η Πιλάρ (Φαίδρα Χατζηκωνσταντή) κάνουν έκπληξη στον Ηλία κι έρχονται νωρίτερα για τις διακοπές του Πάσχα, με αποτέλεσμα να μάθουν επιτέλους για την εγκυμοσύνη της Καίτης. Τα όνειρα του Άγγελου για ένα ακόμα Πάσχα στην Κέρκυρα γκρεμίζονται, όταν η Βέλη του ανακοινώνει ότι λόγω διαβάσματος θα κάνουν Πάσχα… στην Αθήνα.

Η άρνηση της Αντιγόνης να έρθει για Πάσχα στο χωριό και η αντίθετη άποψη του Ρατζές, κάνουν τον Μηνά να συμπαθήσει, για πρώτη φορά, το σύντροφο της κόρης τους. Η Βούλα εκμεταλλεύεται δεόντως τη μεταστροφή του…  Η Ξένια και ο Μπάμπης θα κάνουν Πάσχα στην Χαλκιδική με τους γονείς της Ξένιας. Προκύπτει όμως ένα πρόβλημα. Ο μπαμπάς της Ξένιας δεν θέλει Χαλκιδική…

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Δείτε το trailer του επεισοδίου της Πέμπτης (18/4/19)

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Οι συντελεστές

  • Το σενάριο υπογράφουν οι: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Θέμης Γκυρτής, Φώφη Κώττη, Γιάννης Διακάκης, κ.ά.
  • Σκηνοθετεί ο Διονύσης Φερεντίνος.
  • Μουρμουρίζουν οι: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κλέλια Ρένεση, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μαρία Χάνου.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments