Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (18/4/19)

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (18/4/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου 2019.

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019.

Ζώδια Κριός

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε κάτι αυθόρμητο. Πάρτε ρεπό για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό έξω από το σπίτι ή οργανώστε μια περιπέτεια με τους φίλους σας. Απλά μην κάτσετε στον καναπέ όλη μέρα αφήνοντας τη ζωή να σας προσπερνάει. Κάντε κάτι!

Ζώδια Ταύρος

Μη συμπεριφέρεστε υπεροπτικά όταν γνωρίζετε κάποιο καινούργιο άτομο. Ενώ η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση είναι σέξι, κανένας δε θέλει να κάνει παρέα με έναν νάρκισσο. Υιοθετήστε μια πιο μετριοπαθή και ταπεινή στάση όταν μιλάτε για τον εαυτό σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Ένας συμπονετικός φίλος θα χαρεί να σας δώσει τη βοήθειά του, αρκεί να τη ζητήσετε ευγενικά. Μη φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια αν δεν είστε σίγουροι για το πώς θα πρέπει να χειριστείτε ένα προσωπικό πρόβλημα. Για αυτό είναι οι φίλοι.

Ζώδια Καρκίνος

Αν διαρκώς επιδεικνύετε τα ταλέντα σας για να εντυπωσιάσετε κάποιο καινούργιο άτομο θα σας κάνει να δείχνετε απελπισμένοι. Αφήστε τις ικανότητές σας να ξεδιπλωθούν με φυσικό τρόπο καθώς γνωρίζετε κάποιον/α καινούργιο/α αντί να περάσετε μια νύχτα γεμάτη αποκαλύψεις .

Ζώδια Λέων

Τα θερμά αισθήματα που νιώθετε για κάποιον/α πρόκειται να γίνουν «καυτά». Ενδώστε στις επιθυμίες σας και επιδιώξτε την ευτυχία με αυτό το άτομο. Το πάθος που αισθάνεστε είναι αληθινό, οπότε προχωρήστε. Αφήστε τον έρωτα να ανθίσει!

Ζώδια Παρθένος

Ενώ αναζητάτε την επόμενη ερωτική σας σχέση, εξασκήστε την ευελιξία σας. Αφήστε στις άκρη τις αυστηρές προϋποθέσεις και ανοιχτείτε σε νέες δυνατότητες. Αν αλλάξετε τις προσδοκίες σας δεν θα καταλήξετε να κάνετε τα ίδια λάθη.

Ζώδια Ζυγός

Οι λεπτομέρειες δεν θα έχουν ιδιαίτερη σημασία στο επόμενο ραντεβού σας, αν είστε τόσο αγχωμένοι ώστε να μην μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση. Είναι λογικό να αισθάνεστε νευρικότητα επειδή θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση. Αλλά αν διαρκώς φιλτράρετε κάθε κουβέντα σας, δεν θα ευχαριστηθείτε το ραντεβού σας.

Ζώδια Σκορπιός

Μήπως τον τελευταίο καιρό είστε υπερβολικά αγχωμένοι και δε χαίρεστε τη ζωή σας; Ίσως ήρθε η ώρα να επαναξιολογήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Αν αναλαμβάνετε περισσότερα πράγματα από όσα μπορείτε, σαμποτάρετε την κοινωνική σας ζωή. Μάθετε να βάζετε όρια στα καθήκοντα που αναλαμβάνετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Ζώδια Τοξότης

Αν η ζωή σας ήταν ταινία, ο ρόλος σας θα ήταν αυτός του κάπως ιδιόρρυθμου καλύτερου φίλου του πρωταγωνιστή. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα σας να αναλάβετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Διασκεδάστε όσο μπορείτε και μην ξεχάσετε να προσθέσετε και λίγο ρομαντισμό στην πλοκή.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα δεν θα σας είναι εύκολο να εξηγήσετε στους άλλους πώς αισθάνεστε. Φροντίστε να βρίσκεστε ανάμεσα σε φίλους που δε χρειάζονται ιδιαίτερες εξηγήσεις για την τρέχουσα συναισθηματική σας κατάσταση. Χαλαρώστε ξέροντας ότι δε χρειάζεται να περιγράφετε κάθε σας κίνηση.

Ζώδια Υδροχόος

Οι ξαφνικές αλλαγές στα πολύ καλά οργανωμένα σας σχέδια μπορεί τελικά να αποδειχθούν ευλογία παρά πρόβλημα. Αλλά αν είστε πολύ απασχολημένοι προσπαθώντας να αντισταθείτε σε αυτή την αναπάντεχη τροπή, δεν θα μπορέσετε ποτέ να αντιληφθείτε την καλή σας τύχη. Απλά πάρτε τα πράγματα όπως έρθουν και δείτε πού θα καταλήξετε.

Ζώδια Ιχθύες

Κανείς δεν θα θέλει να σας φιλήσει, πόσο μάλλον να σας πλησιάσει αν βήχετε διαρκώς και έχετε πονοκέφαλο. Βάλτε τη υγεία σας σε προτεραιότητα. Αφήστε τα ολονύχτια πάρτι και τους πολλούς καφέδες και αρχίστε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments