Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αναζητεί ομάδα στο εξωτερικό ο Χατζηγιοβάνης

Παναθηναϊκός: Αναζητεί ομάδα στο εξωτερικό ο Χατζηγιοβάνης
Ο ατζέντης του Τάσου Χατζηγιοβάνη κάνει επαφές με ομάδες του εξωτερικού.

Η ανανέωση συμβολαίων των Κουρμπέλη, Μπουζούκη και Ινσούα αποτελεί προτεραιότητα για τον Νίκο Νταμπίζα, ωστόσο υπάρχει ακόμη ένας παίκτης του Παναθηναϊκού που μένει ελεύθερος του χρόνου.

Ο λόγος για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος διαθέτει αναμφισβήτητα προσόντα, αλλά είχε και αρκετά σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν. Ο ατζέντης του νεαρού εξτρέμ πάντως, Πασχάλης Τουντούρης ψάχνεται για ομάδα στο εξωτερικό σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Ο γνωστός μάνατζερ έχει πολύ καλές “άκρες” σε Βέλγιο, Ολλανδία και γενικότερα στις αγορές της κεντρικής Ευρώπης, το ζητούμενο όμως είναι αν θα βρεθεί πρόταση που να ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” δεν πρόκειται να συναινέσουν αν δεν βρεθεί πρόταση της τάξης των 1,5 εκατ. ευρώ. Αν δεν προκύψει τέτοια προσφορά, ο παίκτης θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν.

Κουρμπέλης: Σε καλό δρόμο η παραμονή του

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του τριφυλλιού. Το συμβόλαιό του λήγει σε 1,5 χρόνο κι ο Γιώργος Δώνης δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει τον αρχηγό της ομάδας του.

Το ίδιο ωστόσο φαίνεται ότι επιθυμεί και ο 25χρονος άσος. Σύμφωνα με το “Εθνοσπόρ” ο Κουρμπέλης έχει πάρει τις αποφάσεις του για την επόμενη σεζόν, θέλοντας να συνεχίσει να αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος.

Κάποιες διερευνητικές κρούσεις που έγιναν άλλωστε από ομάδες του εξωτερικού, αφενός δεν ικανοποιούσαν τον Παναθηναϊκό αφού κυμαίνονταν στα 2-2,5 εκατ. ευρώ (κοστολογείται τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ) κι αφετέρου δεν κάλυπταν τον παίκτη.

Την τελευταία εβδομάδα δε, υπήρξε νέα επικοινωνία των “πρασίνων” με τον Κουρμπέλη κι επί της ουσίας οι δύο πλευρές έχουν μπει στον… δρόμο της ανανέωσης.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού αφορά σε συμβόλαιο ως το 2022 με απολαβές που θα αγγίζουν τις 350.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους, ενώ η τελική συζήτηση θα γίνει μετά τη λήξη του πρωταθλήματος κι όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν στην επέκταση της συνεργασίας τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments