Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στην Τούμπα ο Πρίγιοβιτς!

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στην Τούμπα ο Πρίγιοβιτς!
Ο ΠΑΟΚ και οι φίλοι του θα δουν και πάλι τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία έπαιξε και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος γκολτζής πέτυχε 9 τέρματα μέχρι τον Ιανουάριο όταν και αποχώρησε.

Μπορεί πλέον να αγωνίζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά δεν έχει ξεχάσει την πρώην ομάδα του. Για την ακρίβεια θα βρεθεί και πάλι κοντά της σύντομα. Συγκεκριμένα 3.5 μήνες μετά την αποχώρηση του, ο Πρίγιοβιτς θα βρεθεί ξανά στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή τον Λεβαδεικαό. Σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσε να την χάσει με τίποτα ο “Πριγιογκόλ”.

Πρίγιοβιτς η επιστροφή

Σύμφωνα με το gazzetta o Πρίγιοβιτς εξασφάλισε άδεια από την Αλ Ιτιχάντ και θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να πανηγυρίσει με τους πρώην συμπαίκτες του την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό φανερώνει ότι οι σχέσεις του με την οικογένεια Σαββίδη έχουν αποκατασταθεί. Θυμίζουμε ότι λίγο πριν αποχωρήσει υπήρξε μια κόντρα ανάμεσα στις δυο πλευρές με αφορμή την μεταγραφή στα Εμιράτα.

Τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ

Είναι ξεκάθαρο πως εκατοντάδες πυρσοί θα ανάψουν την Κυριακή στην Τούμπα αλλά μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Όπως γράφει η Metrosport, για να μην κινδυνέψει με πρόστιμο η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ή με τιμωρία της έδρας της (που θα την ακολουθήσει στο νέο Πρωτάθλημα) είναι ξεκάθαρο πως το πυρο-show θα λάβει χώρα αφού κλείσει το φύλλο αγώνα.

Δηλαδή θα έχουν αποχωρήσει οι διαιτητές, θα έχει αποχωρήσει από το γήπεδο η αποστολή του Λεβαδειακού και με το κλείσιμο του φύλλου αγώνα και τις υπογραφές των αρχηγών θα “τελειώσει” τυπικά το παιχνίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments