Ελλάδα

Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου: Το μήνυμα “φωτιά” μετά την σύλληψη του πατέρα της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου (pic)

Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου: Το μήνυμα “φωτιά” μετά την σύλληψη του πατέρα της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου (pic)
Η Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου έκανε μία ανάρτηση γεμάτη νόημα, με ένα μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες, μετά την σύλληψη του πατέρα της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα το μεσημέρι της Πέμπτης καθώς έγινε γνωστό ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνελήφθη, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβιασμού, σε σχέση με την υπόθεση της μαφίας των φυλακών. Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, στο πλευρό του βρέθηκε η κόρη του Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου. Ο καταξιωμένος ποινικολόγος φέρεται να είναι ράκος ψυχολογικά.

Μάλιστα, η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου σήμερα το πρωί έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Η Μαρία – Ελένη αρχικά ανέβασε μια κινέζικη παροιμία, στην οποία έγραφε: «Μην κάνεις όλα όσα μπορείς, μην ξοδεύεις όλα όσα έχεις, μη πιστεύεις όλα όσα ακούς και μη λες όλα όσα ξέρεις». Στη συνέχεια, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου δημοσίευσε το μήνυμα: «O αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».

Η κινέζικη παροιμία που δημοσίευσε η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου


O αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω


Στον ανακριτή ο Λυκουρέζος -Χειροπέδες και στον Παναγόπουλο

Το κατώφλι του ειδικού ανακριτή Ευτ. Νικόπουλου περνάει σήμερα ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος που συνελήφθη χθες βάση εντάλματος, ως ύποπτος φυγής. O γνωστός ποινικολόγος συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες για τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης κατά του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις φυλακές μετά την καταδίκη του σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa.

Χειροπέδες και στον Παναγόπουλο

Ο γνωστός δικηγόρος, Θεόδωρος Παναγόπουλος, εμφανίστηκε οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ το πρωί της Παρασκευής και συνελήφθη, καθώς υπήρχε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Ο Θεόδωρος Παναγόπουλος βρισκόταν χθες στα Γιάννενα για μια δίκη και είχε ειδοποιήσει πως το πρωί της Παρασκευής (19.04.2019) επρόκειτο να εμφανιστεί.

Οι δυο συλληφθέντες δικηγόροι, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους. Ο Αλ. Λυκουρέζος μαζί με τον Θ. Παναγόπουλο, ήταν δικηγόροι του Γιώργου Αντωνόπουλου στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του, η οποία είχε γίνει το Νοέμβριο του 2014 έξω από το σπίτι του στη Πεντέλη.Ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας ανθρωποκτονίας του Γ. Αντωνόπουλου, έχει καταδικασθεί σε πρώτο βαθμό σε 13 χρόνια κάθειρξη με αναστολή ο Αρ. Φλώρος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments