Video

Survivor: Η μεγάλη έκπληξη στο reality – Τι αλλάζει πριν από την ένωση (vid)

Survivor: Η μεγάλη έκπληξη στο reality – Τι αλλάζει πριν από την ένωση (vid)
Το Survivor βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής και αναμένεται να γίνει μία πολύ μεγάλη αλλαγή πριν από την ένωση των δύο ομάδων.

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει, καθώς στο Survivor αναμένεται να γίνει μία μεγάλη αλλαγή. Το Σάββατο 20 Απριλίου, ο τελευταίος αγώνας πριν από το μεγάλο πάρτι της ένωσης του Survivor θα είναι διαφορετικός. Οι δύο ομάδες (άσπρη και μαύρη) θα ενωθούν και πλέον θα υπάρχει μία ομάδα. Η μεγάλη αλλαγή όμως είναι, ότι οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες με μια νέα ομάδα, η οποία θα αποτελείται από τους ανθρώπους που εργάζονται στην παραγωγή του Survivor. Εκείνους που εργάζονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Σε αυτή την ομάδα θα είναι μέλη και οι παρουσιαστές Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Λιανός και Aτζούν Ιλίτζαλι. Επιπλέον το τελευταίο τους βράδυ πριν την ένωση θα περάσουν το Σάββατο σε ξεχωριστές παραλίες οι παίκτες του παιχνιδιού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την Κυριακή 21 Απριλίου, οι δύο ομάδες (άσπρη και μαύρη) δεν θα αναμετρηθούν στον στίβο μάχης του Survivor αλλά πάνω σκηνή, καθώς και φέτος οι παίκτες θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο τραγούδι. Και οι 19 συμμετέχοντες θα τραγουδήσουν αγαπημένα τους τραγούδια και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής.

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τρία άτομα, τον Γιώργο Λιανό, τον Μουράτ Μποζ και την Σεντά Σαγιάν. Οι δύο καλλιτέχνες, πολύ δημοφιλείς στη χώρα τους, είναι μέλη της κριτικής επιτροπής του Τούρκικου «The Voice».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments