Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/4/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας.

ζώδια κριός

Προσπάθησε να μην είσαι ανυπόμονη, όταν πρόκειται να επιδιώξεις έναν φιλόδοξο ρομαντικό στόχο, αυτό το διάστημα. Θα είσαι αποφασισμένη να κάνεις εντυπωσιακά βήματα! Αλλά ταυτόχρονα θα έχεις άγνοια κινδύνου, για το πόσο πολύ μπορεί να μπερδέψεις τα ερωτικά σου, λειτουργώντας μ’ αυτό τον τρόπο. Θα εκπλαγείς επίσης, με το πόσο μπορεί να ξεκαθαρίσει όλο αυτό το μπερδεμένο σενάριο στα ερωτικά σου, αν αποφασίσεις να επιβραδύνεις τις κινήσεις σου.

ζώδια ταύρος

Μπορεί να έχεις δοκιμάσει την επιτυχία, αναφορικά με τις ερωτικές σου υποθέσεις. Τώρα που βλέπεις λοιπόν κάτι να προχωράει, θα νιώσεις αποφασισμένη να δεις, τι άλλο μπορεί να επιτευχθεί. Ωστόσο, θα σε ωφελήσει, αν αφιερώσεις λίγο χρόνο για να αναλογιστείς τα διδάγματα που αποκόμισες, από τις πρόσφατες εμπειρίες σου. Αντί να βιάζεσαι για να αγκαλιάσεις το μέλλον, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να εκτιμήσεις και να απολαύσεις, όσα κατάφερες στο παρόν.

ζώδια δίδυμοι

Αναρωτιέσαι συνεχώς, πώς θα μπορούσες να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα που έχεις, για όσα θέλεις να πετύχεις στη σχέση σου. Ωστόσο, μπορεί να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου, πως οι σκέψεις και οι επιθυμίες, απαιτούν πάθος για να πραγματοποιηθούν. Η αναζήτησή σου, για παθιασμένες περιπέτειες, θ’ απαιτήσει να συνδεθείς μ’ αυτό που εμπνέει την καρδιά σου…. Αλλά και να δεχτείς, ότι τα παθιασμένα όνειρά σου, θα παραμείνουν στη σφαίρα της φαντασίας, εκτός και αν ρισκάρεις, για να τα κάνεις πραγματικά.

ζώδια καρκίνος

Το να μπορέσεις να αποστασιοποιηθείς από τα συναισθήματά σου, είναι μάλλον δύσκολη υπόθεση και ιδιαίτερα τώρα. Βλέποντας μια ρομαντική κατάσταση ή μια σχέση ψυχρά και ρεαλιστικά, μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις. Ωστόσο, όσο περισσότερο αφήνεις τα συναισθήματα να επηρεάζουν τις σκέψεις ή τις ιδέες σου για το μέλλον, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις, να πάρεις τις σωστές και λογικές αποφάσεις. Το να επιτρέπεις στη λογική σου, να έχει φωνή, μπορεί να είναι άβολο, αλλά είναι απαραίτητο…. ιδιαίτερα τώρα.

ζώδια λέων

Μπορεί να υπάρχει κάτι καθησυχαστικό και παρήγορο στον τρόπο με τον οποίο ο εραστής σου, σε διευκολύνει να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου, όταν είστε μαζί. Αυτό δημιουργεί θετικό κλίμα, ειδικά αν το ταίρι σου, επιτρέπει στις αυθεντικές σου ποιότητες, να εμφανιστούν και να λάμψουν. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, αυτή η αμφίδρομη αλήθεια, μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση ή την ενίσχυση της σχέσης σας.

ζώδια παρθένος

Μπορεί να αντιμετωπίσεις περισσότερες από μία πραγματικότητες στη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Όμως, όποια και αν είναι τα γεγονότα που πρέπει να γίνουν αποδεκτά, μπορούν να αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος της ενίσχυσης της σχέσης σου. Αν εσύ και το ταίρι σου, αντιμετωπίζετε περιστάσεις που φαίνονται εκτός ελέγχου, τότε να είστε ειλικρινείς σχετικά με τις προθέσεις σας και να ξεκαθαρίσετε ο ένας στον άλλον, τις απόψεις σας. Αν μιλήσετε και κινηθείτε με την αγάπη που νιώθετε ο ένας για τον άλλον, μπορεί να εξαλείψετε την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα ή τις αμφιβολίες.

ζώδια ζυγός

Για άλλη μια φορά αντιμετωπίζεις μια κατάσταση, στην οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε θετικά ή αρνητικά, την αφθονία της παθιασμένης ενέργειας. Μπορείς να φέρεις ένα καινούργιο κλίμα ερωτικού ενθουσιασμού στη σχέση σου. Αλλά η απελευθέρωσή του σε μικρές, και μετρημένες δόσεις, είναι ο σωστός τρόπος για να κινηθείς. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την επίτευξη της σωστής ισορροπίας ανάμεσα στο να μεταφέρεις τις σκέψεις σου στον εραστή σου και να του δώσεις την ευκαιρία να κάνει το ίδιο. Είτε σκόπιμα είτε ακούσια, οι μεταξύ σας συζητήσεις, θα μπορούσαν να περιστρέφονται λίγο πολύ, γύρω από σένα και τα «θέλω» σου.

ζώδια σκορπιός

Δεν θα διστάσεις να προσφέρεις βοήθεια στο σύντροφό σου σήμερα. Εντούτοις, μπορεί να αγωνιστείς για να δεχτείς το γεγονός ,ότι έχει δημιουργήσει μια κατάσταση, με την οποία πρέπει να ασχοληθεί. Ή μπορεί να σε υποχρεώσει να υπερβείς το καθήκον σου για να συμμετέχεις στο πρόβλημά του. Προς το παρόν, ίσως είναι καλύτερα να προσφέρεις τις συμβουλές σου με λόγια και όχι με έργα. Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει τον αγαπημένο σου, να μάθει ένα πολύτιμο μάθημα, που μπορεί να το εφαρμόσει στο μέλλον.

ζώδια τοξότης

Είναι γεγονός ότι συχνά εκφράζουμε την απογοήτευσή μας, σε όσους είναι πιο κοντά μας. Οπότε μην το πάρεις πολύ προσωπικά αν κάτι που θα πει ο εραστής σου σ’ εκνευρίσει. Η φωτιά δε σβήνει με φωτιά. Αν μη τι άλλο, μπορείς να εξαλείψεις την ένταση αμέσως, χρησιμοποιώντας το χιούμορ σου σε μια τεταμένη ή αμήχανη κατάσταση με την οποία ασχολείται ο εραστής σου. Αυτό μπορεί να τον βοηθήσει να δει την όλη κατάσταση, με περισσότερη ακρίβεια.

ζώδια αιγόκερως

Μπορεί ο εραστής σου, να μην περιμένει από σένα να φέρεις το χιούμορ και την ευφυία στη σχέση σας. Ίσως του έχεις δώσει λόγους να πιστεύει, ότι είσαι η πηγή της σοβαρότητας ή της αρνητικότητας. Αλλά η ικανότητά σου να τον εκπλήξεις, θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται για να απαλλαγείς από το ένα ή και από τα δύο. Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τους άλλους να γελούν μέσα από την καρδιά τους. Αυτό το έμφυτο δώρο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο – και να ενισχύσει την ελκυστικότητά σου – τώρα.

ζώδια υδροχόος

Μπορεί ν’ αξίζει η προσπάθεια να δεις με περισσότερη σαφήνεια τις τρέχουσες συνθήκες της σχέσης σου, αυτή τη στιγμή. Αυτό που βλέπεις με ακρίβεια, θα μπορούσε να γίνει ξεκάθαρο. Θα μπορούσες επίσης να ξεκαθαρίσεις στον εραστή σου, σε τί είσαι υποχρεωμένη και σε τί δεν είσαι να δεχτείς ή ν’ ανεχτείς, στη σχέση σας. Μόνο με την ανάκαμψη και τις ξεκάθαρες συζητήσεις, δε θα στερήσεις από τον εαυτό σου την ευκαιρία, να το δοκιμάσει.

ζώδια ιχθύες

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για ορισμένες πεποιθήσεις ή στάσεις που αλλάζουν και, σε μεγάλο βαθμό, αντικαθιστούν πολλές που είναι ξεπερασμένες ή άσχετες. Μάλλον γνωρίζεις πώς συνεχίζεις να είσαι κολλημένη σε ορισμένες νοοτροπίες, που δεν παίζουν κανένα ρόλο πλέον στα ερωτικά σου. Θα μπορούσες επίσης να ανακαλύψεις, ότι συμμορφώνεσαι με συγκεκριμένες συμπεριφορές, επειδή ο εραστής σου, το περιμένει. Αποδέξου ότι εξελίσσεσαι σαν άτομο και πως οι ερωτικές σου υποθέσεις θα εξελιχθούν μαζί σου. Ακόμα κι αν αφήσεις τη ζώνη άνεσής σου, τώρα.

Πηγή: astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments