Αθλητισμός

Δημήτρης Γούτας: Τα σενάρια για το μέλλον του

Δημήτρης Γούτας: Τα σενάρια για το μέλλον του
Ο Δημήτρης Γούτας και τα δεδομένα για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Δημήτρης Γούτας αποτελεί μια από τις περιπτώσεις για τις οποίες θα πρέπει ο Ολυμπιακός να εξετάσει τις επιλογές του.

Ο 25χρονος αμυντικός έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από τους “ερυθρόλευκους” στην πολωνική, Λεχ Πόζναν, δίχως να καταφέρει να βρει εκεί μια θέση στο αρχικό σχήμα και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο δανεισμός του στην Πολωνία ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, ενώ σε έναν χρόνο από τώρα εκπνέει και το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός αυτό αναμένεται να οδηγήσει τους “ερυθρόλευκους” στο να εξετάσουν το τι μέλλει γενέσθαι με τον Δημήτρη Γούτα, με τις επιλογές να είναι δύο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Sportime”.

Ο Ολυμπιακός θα ψάξει να βρει οριστική λύση στο θέμα του Δημήτρη Γούτα, ο οποίος πλην της Πόζναν είχε δοθεί δανεικός στις Κορτράικ και Σιντ Τρούιντεν.

Σε περίπτωση που τελικά οι δύο πλευρές αποφασίσουν πως θα τραβήξουν χωριστή πορεία από εδώ και πέρα, ο Γούτας θα κληθεί να εξετάσει τις επιλογές του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, την περίπτωση του 25χρονου ποδοσφαιριστή εξετάζουν τρεις σύλλογοι. Ένας από την Ελλάδα, ένας από τη Ρωσία και ένας από την Κύπρο.

Εάν οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Γούτα “χωρίσουν”, τότε ο παίκτης φαίνεται πως δεν θα χρειαστεί να ψαχτεί αρκετά στην ποδοσφαιρική αγορά…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments