Αθλητισμός

Μπενφίκα: Αυτός είναι ο επόμενος Έλληνας άσος που έχει στη λίστα της

Μπενφίκα: Αυτός είναι ο επόμενος Έλληνας άσος που έχει στη λίστα της
Ποιον Έλληνα έχει βάλει στο στόχαστρό της η Μπενφίκα και ετοιμάζεται να κάνει κίνηση απόκτησής του.

Την τιμά δεόντως την ελληνική αγορά η Μπενφίκα εδώ και χρόνια. Και με Έλληνες (από την εποχή του Μαχαιρίδη και του Κατσουράνη) και με ξένους (όπως ο Φέισα). Και μιας και θα μπορούσε κάποιος να το δει και λιγάκι απολογιστικά; Τα αποτελέσματα για εκείνη είναι καλά. Εξαιρετικά τα ποσοστά ευστοχίας της. Παίκτες όπως ο Κατσούρ, ο Καραγκούνης, ο Μήτρογλου, ο Σάμαρης (που έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από τη Μπενφίκα) άφησαν το σημάδι τους στους Λουζιτανούς. Ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την προσθήκη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου ο οποίος έχει ανεβάσει πάρα πολύ την αξία του στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου σε αυτή τη πρώτη του σεζόν με τα γάντια των Πορτογάλων.

Καλά κάνει η Μπενφίκα λοιπόν και κοιτάζει εδώ στα μέρη μας. Και ακόμη καλύτερα που όπως φαίνεται συνεχίζει στο ίδιο μονοπάτι. Τι μου λένε καλοί φίλοι μου, από την Ιβηρική; Πως εσχάτως πρόσθεσε στην λίστα της έναν ακόμη «δικό μας». Ο λόγος για τον νεαρό Γιώργο Λιάβα του Παναιτωλικού, όπως αναφέρει to10.gr. Ο 18άχρονος είναι στο ραντάρ των Λουζιτανών. Και μανατζερικό «κανάλι» ώστε να κάνει γρήγορα την δουλειά φαίνεται πως υπάρχει ως το Αγρίνιο. Άρα μην το αποκλείσετε επουδενί να γίνει και κίνηση, αλλά και μεταγραφή. Φυσικά ο Λιάβας αν αποκτηθεί από ένα κλαμπ τέτοιου βεληνεκούς δύσκολα θα μετακομίσει άμεσα για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

Είτε θα πάει αλλού δανεικός. Είτε θα μείνει για μια ακόμη χρονιά στο Αγρίνιο. Και αυτό το τελευταίο φυσικά δεν χαλάει καθόλου τον Παναιτωλικό που πιστεύει πως στο πρόσωπο του νεαρού έχει κάνει τη δική του «μεγάλη» αποκάλυψη. Πως έχει βρει εκείνον τον ένα ποδοσφαιριστή που θα βάλει το Αγρίνιο στον μεταγραφικό χάρτη! Γενικώς…

Για τον Λιάβα ενδιαφέρον όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις έχουν δείξει οι περισσότεροι από τους «μεγάλους» της Σούπερ Λιγκ. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα που μόλις αναφέραμε…

Ο μικρός είναι γεννημένος Φλεβάρη του 2001. Στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος όπου και ντεμπουτάρισε, έγινε ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί ο Παναιτωλικός στην ιστορία του στα «σαλόνια», καθώς τότε ήταν 17 ετών 6 μηνών και 12 ημερών (πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Πέτρος Μίχος).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments