Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ξεκινά συζητήσεις για Σα, τελειώνει με Φορτούνη

Ολυμπιακός: Ξεκινά συζητήσεις για Σα, τελειώνει με Φορτούνη
Ο Ολυμπιακός τρέχει τον σχεδιασμό, με Σα και Φορτούνη σε προτεραιότητα.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται μετά το σημερινό ματς με τη Λαμία να τρέξει θέματα του σχεδιασμού του για την επόμενη σεζόν, έχοντας σε προτεραιότητα συγκεκριμένα ζητήματα.

Ένα εξ αυτών και ίσως το πιο περίπλοκο, είναι αυτό του Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας δεν έχει δυσκολία, τόσο στο ποσό της ρήτρας που απαιτείται, για να αγοραστεί από την Πόρτο, όσο για το συμβόλαιο που ζητά.

Στην πρώτη προσέγγιση ζήτησε ένα αρκετά μεγαλύτερο ποσό, από αυτό που έλαβε φέτος, με βάση τις φετινές του εμφανίσεις και, σύμφωνα με το «Sportime», θα υπάρξει νέα προσέγγιση μετά τη διακοπή, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν μέρες να σκεφτούν το τι θα προτείνουν.

Φωτογραφία Eurokinissi

Άλλη μια περίπτωση όχι τελειωμένη, αλλά πιο απλή, είναι εκείνη του Κώστα Φορτούνη. Οι Πειραιώτες έχουν όλη την καλή διάθεση να αυξήσουν το μισθό στο συμβόλαιό του, ο διεθνής μεσοεπιθετικός διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί τους και δεν αποκλείεται σύντομα το τελικό ραντεβού, για να ξεκαθαρίσει η παραμονή του.

Θεωρείται δεδομένο πως ο Φορτούνης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με γερή αύξηση αποδοχών, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται για μικρή αύξηση. Άλλωστε ο Ολυμπιακός θέλει να έχει χαρούμενο τον ηγέτη του και γι’ αυτό πιθανότατα να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments