Αθλητισμός

Έρικ Γέντρισεκ: Τι “παίζει” με Παναθηναϊκό

Έρικ Γέντρισεκ: Τι “παίζει” με Παναθηναϊκό
Ξανά για Παναθηναϊκό ο Γέντρισεκ;

Ο Έρικ Γέντρισεκ είναι ένας παίκτης που παραδοσιακά απασχολεί τους “μεγάλους” του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο 32χρονος επιθετικός, αποτελεί μια σταθερά στη γραμμή κρούσης της Ξάνθης, με τις επιδόσεις του να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Οι “πράσινοι” όχι μόνο είχαν ενδιαφερθεί, αλλά είχαν προχωρήσει το θέμα Γέντρισεκ στο παρελθόν, όταν ήταν παίκτης της Σάλκε, ωστόσο η υπόθεση δεν ολοκληρώθηκε.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το newspao.gr, ο Έρικ Γέντρισεκ ξαναπροτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Με “προίκα” τα 8 γκολ και τη μία ασίστ του, θα μπορούσε να απασχολήσει τους πράσινους, όμως μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα από πλευράς Παναθηναϊκού για τον 32χρονο φορ.

Πάντως, πολλά μπορούν να αλλάξουν στο άμεσο μέλλον.

Ο Σλοβάκος ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν σκοράροντας μεταξύ άλλων σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ από τις 8 Οκτωβρίου και το παιχνίδι με την ΑΕΛ, μέχρι τις 5 Νοεμβρίου και το ματς με την Αστέρα Τρίπολης. Έκτοτε πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα, ωστόσο σκόραρε ξανά στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής βοηθώντας την Ξάνθη να πάρει τη νίκη επί τους Απόλλωνα Σμύρνης.

Φωτογραφία: Eurokinissi


Ο 32χρονος πάντως έχει πλούσια καριέρα, αφού έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρουζόμπεροκ, Αννόβερο, Καϊζερσλάουτερν και Σάλκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments