Αθλητισμός

Χεζόνια για Παναθηναϊκό: “Πράσινη κόλαση”

Χεζόνια για Παναθηναϊκό: “Πράσινη κόλαση”
Την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό εξέφρασε για μια ακόμη φορά ο Χεζόνια.

Ο Μάριο Χεζόνια έδειξε ξανά τα… καταπράσινα αισθήματά του. Ο διεθνής Κροάτης φόργουορντ που αγωνίζεται στο ΝΒΑ, έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, όπως έκανε και τώρα, ανεβάζοντας φωτογραφία από τη Θύρα 13 στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, ο Μάριο Χεζόνια έγραψε στα ελληνικά “Πράσινη Κόλαση”. Όπως ήταν φυσικό, ο 25χρονος φόργουορντ δέχθηκε εκατοντάδες σχόλια και likes από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον καλούν να αφήσει το ΝΒΑ και να έρθει στο τριφύλλι.

“Αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Ξέρω κόσμο που είναι κοντά στους ιδιοκτήτες. Αγαπώ την ομάδα και την ιστορία της”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο παρελθόν.

Η ανάρτηση του Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό:


Ο Μάριο Χεζόνια περιμένει με αγωνία το Game 3 της σειράς των playoffs ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ. Ωστόσο, το ΟΑΚΑ βρίσκεται ήδη στο πόδι.

  • Στο πόδι το ΟΑΚΑ: «Νικ Καλάθης οέ, οέ, οέ»

Τρομερή αποθέωση στον Νικ Καλάθη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» χρειάζεται τη στήριξη, μετά και το τελευταίο άσχημο παιχνίδι στη Μαδρίτη και οι φίλοι της ομάδας το γνωρίζουν καλά.

Έτσι, λοιπόν, μόλις ο Καλάθης μπήκε στο παρκέ για ζέσταμα αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με το γνωστό σύνθημα «Νικ Καλάθης οέ, οέ, οέ». Αμέσως ο Νικ ανταπέδωσε με ένα χειροκρότημα προς την εξέδρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments