Μedia

MasterChef: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
MasterChef: Αυτοί οι παίκτες θα μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο reality μαγειρικής.

MasterChef: Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές με επιφύλαξε το reality μαγειρικής. Αρχικά είχαμε το mystery box με τους διαγωνιζόμενους να πρέπει να εκτελέσουν vegan συνταγές.

Ο κερδισμένος στην πρώτη μάχη της ημέρας ήταν ο Θάνος που επέλεξε να φτιάξει ένα γλυκό. Ο νικητής ήταν αυτός που είχε και το πλεονέκτημα να μπει για όση ώρα θέλει στην αίθουσα τροφίμων.

Παράλληλα επέλεξε το βασικό υλικό για τους συμπαίκτες του. Την ίδια στιγμή, ανάλογα με το υλικό, επέλεγε και πόση ώρα θα έχουν στη διάθεση τους.

MasterChef: Από τα ψηλά στα χαμηλά ο Θάνος

Το τεστ δημιουργικότητας αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση για αρκετούς από τους διαγωνιζόμενους. Η Σπυριδούλα ήταν αυτή που έκανε το καλύτερο πιάτο και θα είναι η πρώτη αρχηγός της ομαδικής δοκιμασίας.

Στην αντίπερα όχθη, τρεις μάγειρες δεν είχαν καλή απόδοση και θα δώσουν τη δική τους μάχη για την παραμονή στο παιχνίδι. Ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Παντελής που είχε σοβαρές αστοχίες στο πιάτο του. Δίπλα του βρέθηκε ο καλός του φίλος Ζαχίρ και την τριάδα συμπληρώνει ο Θάνος.

Θυμίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Παντελή να έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν αυτό θα γίνει τώρα ή στο μέλλον. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα γυρίσματα είναι αρκετά μπροστά σε σχέση με αυτά που βλέπουμε στις οθόνες μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments