Μedia

Survivor: Ένταση και ξύλο ανάμεσα στους παίκτες (vid)

Survivor: Ένταση και ξύλο ανάμεσα στους παίκτες (vid)
Survivor: Μεγάλες εντάσεις και ξύλο μεταξύ των παικτών περιλαμβάνει το αποψινό(23/4) επεισόδιο του reality επιβίωσης.

Survivor: Οι εντάσεις δεν λείπουν από κανένα επεισόδιο του reality επιβίωσης. Ωστόσο σε αυτό που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ (23/4) τα πράγματα θα ξεφύγουν για τα καλά.

Οι δυο ομάδες θα παλέψουν και σήμερα σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης. Η δυσκολία του αγωνίσματος θα φέρει πολλά νεύρα και δεν θα αργήσει να έρθει το ξέσπασμα.

View this post on Instagram

Ο Hikmet είναι ο μεγάλος τυχερός της βραδιάς, που κερδίζει το αυτοκίνητο!🚘 … For more link in bio. #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor: Άναψαν τα αίματα

Η ένταση θα σημειωθεί ανάμεσα σε δυο Τούρκους παίκτες. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χικμέτ πανηγύρισε με τον γνωστό εκδηλωτικό του τρόπο μπροστά στον Γιουσόυφ. Ο δεύτερος φόρεσε έναν κρίκο από το αγώνισμα στο λαιμό του αντιπάλου του. Αυτό έκανε έξαλλο τον Χικμέτ που το πήρε και τον χτύπησε με αυτό.

Αυτό ήταν αρκετό για να γίνει γενική σύρραξη. Μάλιστα, φαίνεται πως έπεσαν κάποιες μπουνιές με αποτέλεσμα ο Χικμέτ να κρατάει τη μύτη του μετά από χτύπημα που δέχτηκε.

Βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθόν που το μοντάζ μας έχει δώσει λάθος εντυπώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments