Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (23/4/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (23/4/19)
Ζώδια σήμερα: Μία συμβουλή για όλους για να είστε προετοιμασμένοι για όσα επιφυλάσσει η μέρα.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (23/4/19)

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μερικοί άνθρωποι απλά δεν έχουν περηφάνια, δεν έχουν κάτι να πουν ή να συνεισφέρουν – το μόνο που κάνουν είναι να σχολιάζουν και να το παίζουν έξυπνοι. Ε σ’ αυτούς/ες είναι που σήμερα δείχνεις μηδενική ανοχή. Κι είναι και μπόλικοι/ες πανάθεμα τους/τις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Όσο περισσότερο μπλέκεσαι σήμερα σε συζητήσεις και αναθεωρήσεις και “να’ χαμε να λέγαμε” καταστάσεις τέλος πάντων, τόσο περισσότερο: 1) άκρη δεν θα βγαίνει, 2) θα φορτώνεις το νευρικό σου σύστημα. Οπότε δράση ή σιωπή, διαλέγεις και παίρνεις. Α και σεξ! Μπόλικο σεξ!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Για ένα σατανικό λόγο είσαι προγραμματισμένος/η να κολλάς με όλους/ες εκείνους/ες που έχουν την μέγιστη δυναμική για να σου σπάνε τα νεύρα! Πίσω από κάθε διαμάχη με κάποιον/α του άλλου φύλου υπάρχει συγκαλυμμένη ερωτική ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η έχει καλώς. Αν όχι…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τελειώσαμε από σήμερα με την γκρίνια. Ή μάλλον πιο σωστά, σε κούρασε ν’ ακούς την γκρίνια των γύρω σου και να μπαίνεις σε ανούσιες συζητήσεις που σε αποδιοργανώνουν. Όποιος/α είναι ανικανοποίητος/η από τη ζωή του καλά θα κάνει να μην σου φορτώνει κι εσένα προβληματισμούς που δεν είναι δικοί σου. Εσύ πηγαίνεις παρακάτω πια. Τέλος!

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (23/4/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τις περισσότερες φορές μάχεσαι με τους γύρω σου γιατί δεν ξεχνάς το σημαντικότερο όπλο σου, το να εκφράζεις τις απόψεις σου με το θράσος ενός μικρού παιδιού (άντε ν’ αλλάξεις μυαλό σ’ ένα junior!). Από σήμερα θα γλιτώνεις πολλές εντάσεις αν εντάξεις στο λεξιλόγιο σου το “Δεν θέλω!”. Κι αν σε ρωτάνε γιατί, να απαντάς ευθαρσώς: “Γιατί έτσι αισθάνομαι!”.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Κανονικά θα έπρεπε πλέον να έχεις χωνέψει το ασυμβίβαστο ανάμεσα στο τι σε κάνει εσένα να νιώθεις καλά μέσα σε μια σχέση (ερωτική ή και φιλική) και τι ζητά ο άλλος/η άλλη από εσένα. Σήμερα πάλι θα σε βομβαρδίσουν με απαιτήσεις/προτάσεις/παρατηρήσεις βλέποντας μόνο από την δικιά τους εγωιστική οπτική γωνία. Πως να μην γίνεις ξανά ένας αδιαπέραστος πύρινος φράχτης γι’ αυτούς/ές; Δεν γίνεται. Κάν’ το!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι από αυτές τις μέρες που καταλαβαίνεις πόσα κόμπλεξ κουβαλάει ο κόσμος γύρω σου. Φυσικά και είσαι πολύ πιο έξυπνος/η από πολλούς/ες που βρίσκονται σε μεγαλύτερη θέση (επαγγελματικά ή κοινωνικά) από εσένα, όμως αντί να εκμεταλλευθούν την παρουσία σου στη ζωή τους, κάθονται και σε ψέγουν. Ρε δεν πάνε να…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν θα πάει καλά η μέρα σου Σκορπιέ αν δεν το πάρεις απόφαση στον ελεύθερο χρόνο σου να ασχοληθείς με εσένα και την χαλάρωση σου. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν προειδοποιήθηκες!

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (23/4/19)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μερικές φορές δεν είναι και ό,τι καλύτερο να ξυπνάς με περίσσευμα ενέργειας στον κινητήρα σου. Ειδικά όταν τις προηγούμενες μέρες έχεις περάσει από μια φάση άρνησης/αντίδρασης/τάσεων φυγής από την ρουτίνα σου. Γιατί; Μα γιατί έρχεσαι και ξεσπάς με τον χειρότερο τρόπο στους πιο ακατάλληλους ανθρώπους. Πρόσεχε σε παρακαλώ…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν έχει νόημα να αναλωθείς σε διαφωνίες σήμερα στον εργασιακό σου χώρο. Γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα/την καθεμιά πως ο φανατισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος και σήμερα αυτός πλημμυρίζει στις σχέσεις με συναδέλφους. Προστάτεψε τον εαυτό σου. Κανείς άλλος δεν θα το κάνει για λογαριασμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι μέρες που ακολουθούν πρέπει να σε βρίσκουν σε συνεχή κίνηση: από το ένα μέρος στο άλλο, συναντήσεις, συζητήσεις, νέες παρέες, νέα πληροφορίες, αναμπουμπούλα και έξαψη. Είναι οι μέρες που το να είσαι Υδροχόος είναι το πιο τέλειο πράγμα στο κόσμο!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Γιατί βάζεις σαν όριο της επιτυχίας την τελειότητα που δεν ανήκει σ’ αυτή τη ζωή, τη ρεαλιστική και γεμάτη λάθη; Γιατί τελικά, μέρες σαν τη σημερινή, μπορείς να συγχωρείς όλο το σύμπαν για τις αδυναμίες του εκτός από εσένα; Και μην μου πεις “Γιατί έτσι είμαι εγώ!” ή “Γιατί είμαι παράλογος/η!”. Αν όντως για εσένα το αγαπώ σημαίνει συγχωρώ, τότε κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Στερείς την αγάπη από τον εαυτό σου μόνος/η σου έτσι όπως συμπεριφέρεσαι.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments