Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Μεγάλη Τρίτη (23/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Μεγάλη Τρίτη (23/4/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Μεγάλη Τρίτη (23/4/19).

Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλες και όλους για τη Μεγάλη Τρίτη (23/4/19).

  • ζώδια σήμερα – κριός

Μπορεί να αισθάνεσαι πιο άνετα που δεν επεμβαίνεις και απλά παρατηρείς, μια δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο αγαπημένος σου. Αλλά μην υποθέτεις ότι η παρέμβαση ή η βοήθειά σου θα απορριφθεί ή δεν θα εκτιμηθεί, αν την προσφέρεις. Οι σωστές κινήσεις, περιλαμβάνουν καλοσύνη, συμπόνια και προσφορά της όποιας βοήθειας μπορείς να προσφέρεις. Είτε πρόκειται για μια παρήγορη κουβέντα είτε για έναν ώμο για να κλάψει, είναι σημαντικό να είσαι εκεί ουσιαστικά…. και όχι μόνο πνευματικά.

  • ζώδια ταύρος

Μπορεί να είσαι γενικά φιλόδοξη στη ζωή σου… έτοιμη να κάνεις ορισμένες κινήσεις χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Ο αγαπημένος σου δε μπορεί παρά να θαυμάσει την προσέγγιση και την αποφασιστικότητα που έχεις, για να συμβούν πράγματα. Αυτή η ενέργεια δεν είναι μόνο παρακινητική, αλλά και εξαιρετικά σέξι, ειδικά αν εμπνέει το ταίρι σου, ν’ ακολουθήσει τη στάση σου… και να σε εκπλήξει με τις αποφασιστικές του κινήσεις.

  • δίδυμοι

Όσο περισσότερο εστιάζεις στην ανάπτυξη της ερωτικής σου ζωής λογικά και ισορροπημένα, τόσο πιο εύκολο θα είναι να εντοπίσεις και να εφαρμόσεις, μια γρήγορη και απλή λύση. Διαθέτεις την απαραίτητη δύναμη για να ξεπεράσεις το όποιο εμπόδιο, χαριτωμένα! Και ο τρόπος με τον οποίο παίρνεις τον έλεγχο της οποιαδήποτε κατάστασης, θα μπορούσε να ενισχύσει θαυμάσια την εμπιστοσύνη του εραστή σου, στο πρόσωπό σου.

  • καρκίνος

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πως ο αγαπημένος σου δεν θα υποστηρίξει ή θα απορρίψει ένα σχέδιο που σημαίνει πολλά για σένα, είναι σημαντικό να μοιραστείς μαζί του την ιδέα ή το όραμά σου. Ο φόβος της απόρριψης μπορεί να σ’ εμποδίσει να αποκαλύψεις ένα βαθύ μυστικό ή να του ανοιχτείς γενικότερα. Όσο περισσότερο θα προχωράει η συγκεκριμένη συζήτηση, τόσο πιο ήσυχη θα νιώθεις, πως ο φόβος που καλλιεργούσες, ήταν αδικαιολόγητος.

  • λέων

Οι οικονομικές ανησυχίες σου, θα μπορούσαν να βάλουν φρένο, σε κάποια ερωτικά σχέδια που έκανες για τη σχέση σου. Και μπορεί να αισθανθείς απογοήτευση, αν σκόπευες να κάνεις έκπληξη στον αγαπημένο σου με μια υπερβολικά μεγάλη χειρονομία. Ευτυχώς, που η κοινή λογική θα σου υπενθυμίσει ότι και μόνο η ανταλλαγή των ερωτικών σας συναισθημάτων μπορεί με αυθεντικότητα, να φέρει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του εραστή σου. Θα μπορούσες μόνο με τα λόγια σου, χωρίς υπερβολικές κινήσεις, ν’ αγγίξεις την καρδιά του συντρόφου σου.

  • παρθένος

Η σχέση με τον εραστή σου μπορεί να εμβαθύνει, τόσο διανοητικά όσο και σωματικά. Αλλά πρέπει να γνωρίζεις πόσο επιρρεπής είσαι στην απορρόφηση της αρνητικής ενέργειας, που τυχόν έχει. Μπορείς όμως να υποστηρίζεις τον αγαπημένο σου και ταυτόχρονα να διατηρείς τα συναισθηματικά σου όρια. Γιατί θα προσφέρουν και στους δυο σας, μια ευκαιρία για να λύσετε ορισμένα θέματα, πριν προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο τη σχέση σας.

  • ζωδια ζυγός

Είναι πιθανό, αν αισθανθείς μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για το ταίρι σου, να θελήσεις να μοιραστείς μαζί του, ένα ιδιαίτερο μυστικό. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στην οικοδόμηση περισσότερης εμπιστοσύνης και οικειότητας μεταξύ σας. Εκεί που μπορεί να ένιωθες αμυντική ή αμήχανη σε ό,τι αφορούσε τις αισθηματικές σου αποκαλύψεις, θα νιώσεις περισσότερο ανοιχτή για να το κάνεις τώρα. Και η στιγμή είναι η πλέον κατάλληλη, για να συμβεί αυτό.

  • σκορπιός

Η αναμφισβήτητη απόδειξη, για το πόσο κάποιος ενδιαφέρεται για σένα, θα μπορούσε να φέρει ένα κύμα ευγνωμοσύνης και χαράς στη ζωή σου. Κάτι που θα πει ή θα κάνει, μπορεί να μη γίνει με ιδιαίτερα μεγαλοπρεπή τρόπο, αλλά και μόνο η γενναιοδωρία του, θ’ αντηχήσει βαθιά μέσα σου. Αυτό θ’ ανοίξει την πόρτα, σε ένα καινούργιο κεφάλαιο που αρχίζει ανάμεσά σας. Εκείνο που περιλαμβάνει ένα βαθύτερο επίπεδο εμπιστοσύνης και από τις δύο πλευρές.

  • τοξότης

Θα υπάρξει κάτι απολαυστικά έντονο, όταν συνειδητοποιήσεις, ότι ήρθε η ώρα να κάνεις μια σοβαρή πρόοδο στην ερωτική σου ζωή. Ειδικά αν έχεις περάσει αρκετό καιρό αναλογιζόμενη, τι θέλει και χρειάζεται η καρδιά σου. Είναι πιθανό ο εραστής σου ν’ αρχίζει να βλέπει τον πραγματικό εαυτό σου. Και τόσο τα λόγια, όσο και οι χειρονομίες του, θα σου καταστήσουν σαφές πόσο κατάλληλη γι’ αυτόν, πιστεύει πως είσαι. Μην του αντισταθείς καθόλου. Είναι πολύ γνήσιος, για να χάσει.

  • αιγόκερως

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις ή να δικαιολογήσεις αυτό που αισθάνεσαι ν’ αλλάζει στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη φορά. Απλά αναγνώρισέ το και νιώσε ευγνωμοσύνη γι’ αυτό. Θα μπορούσες να ρίξεις μια συναρπαστική ματιά στο γεμάτο πάθος ερωτικό σου μέλλον, ακόμη κι αν νιώθεις πως η σχέση σου, έχει προς το παρόν βαλτώσει. Νιώσε ενθουσιασμό από τις δυνατότητες που βλέπεις, επειδή η ερωτική καλοτυχία, εργάζεται σίγουρα για λογαριασμό σου.

  • υδροχόος

Έχεις επιλογές να σταματήσεις ένα συγκεκριμένο δράμα στην ερωτική σου ζωή που πιστεύεις πως ο εραστής σου το έχει τραβήξει πολύ μακριά. Αν νιώθεις πως σε κοροιδεύει ή κάνει κάτι, μόνο και μόνο για να σ’ ενοχλήσει, τότε μπορείς να το σταματήσεις αμέσως. Το αντικείμενο του πόθου σου, πρέπει να μάθει πότε ξεπερνάει τα όριά σου.

  • ιχθύες

Η βελτίωση μιας συγκεκριμένης κατάστασης στη σχέση σου, μπορεί να απαιτήσει να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, τα συναισθηματικά όρια τόσο τα δικά σου, όσο και του εραστή σου. Μπορεί να νιώθεις πως πρέπει να καθοριστούν κάποια όρια και να μπορείς να εξηγήσεις στον αγαπημένο σου γιατί συμφέρει και τους δυο σας, να επιμείνετε σ’ αυτά. Ωστόσο, η πρόκληση βρίσκεται στον τρόπο που θα μεταφέρεις τις απόψεις σου στον εραστή σου. Η διαχείριση των ερωτικών υποθέσεων, απαιτεί προσεκτικό χειρισμό αυτή τη στιγμή, και όσο πιο ευαίσθητα συμπεριφέρεσαι, τόσο περισσότερη ευαισθησία και κατανόηση θα λάβεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments